V každém kalendářním měsíci se opakují čtyři prokleté dny: 8. a 29. si dávejte zvlášť pozor

Podle numerologie existují dny v měsíci, které v sobě skrývají obtížné energie. Dokonce i lidé, kteří se v těchto dnech narodili, mívají život o něco těžší než ostatní, během svého života jsou vystavováni různým zkouškám a tvrdým lekcím osudu. Které dny to jsou?

Den s datem 29 je dnem zrady a domnělých křivd

Číslo 29 je těžké, říká se, že je číslem nejtěžší karmy. Den pod jeho vibrací je plný nejistot, klamu, zrady od přátel a neočekávaných nebezpečí. Vibrace tohoto čísla vás nutí přijmout zodpovědnost za všechny své potíže, nevinit z nich druhé a nemstít se za domnělé křivdy, které se snesly na vaši nebohou hlavu. Pokud to dokážete, smůla se obvykle protrhne a vaše snaha bude stonásobně odměněna.

Den s datem 8 je dnem velkých výzev i peněz

Číslo 8 je číslem velkých peněz, ale také opatrnosti, omezování, osobní disciplíny a značného úsilí. Jeho energie je jako stvořená pro velké věci a dramatické osudy. Vybavuje vás velkou vnitřní silou a odvahou, na druhé straně nabízí i zrádná osidla v podobě sexu, moci a peněz. Když jim podlehnete, v budoucnosti zaplatíte krutou daň. Je to den smlouvy s ďáblem. Vsaďte raději na vysoké morální hodnoty a nesejdete z cesty. Nepodlehnete „ďábelským pokušením“ a „mefistofelským smlouvám“.

Den s datem 18 je dnem trnité cesty ke štěstí

Osmnáctka je vzácné číslo, ale den pod jeho vibrací nepatří mezi ty snadné. Velmi často v něm musíte čelit mnoha konfliktům, problémům v rámci rodiny, a dokonce i velkým zvratům, které osudově zasahují do života. Energie tohoto čísla přitahuje neštěstí v podobě živelných pohrom, někdy i tak nečekaných, jako je úder blesku. V tento den si velmi obezřetně vybírejte své přátele, buďte pozorní k signálům blížícího se nebezpečí. Pokud dokážete všechna protivenství, která vám osmnáctka nastraží do cesty, překonat, otevře se vám cesta ke štěstí.

Den s datem 26 je dnem zklamání i proher

Číslo 26 varuje před nebezpečím, zklamáním a prohrou. Energie tohoto dne je ošidná. Nespoléhejte na ostatní, vezměte osud do vlastních rukou. Určitě se také nevyplatí neuváženě rozhazovat peníze nebo na cizí radu investovat. Ve vztahu k druhým buďte také obezřetní, naslouchejte intuici a spoléhejte na své schopnosti. Sebe si važte, druhé neponižujte.

Říjnový výklad karet podle Helen Stanku:

Zdroj: Autorský článek

Sdílejte článek
Štítky peníze energie numerologie den narození nešťastná čísla

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.