Karmický horoskop roku 2022: Koho čeká odměna a kdo bude splácet svoje dluhy

Do života nám s železnou pravidelností přicházejí jak karmické lekce, tak karmická požehnání. Vše závisí na našich skutcích, které jsou v astrologii symbolizovány planetami Saturn a Jupiter. Saturn jsou lekce a Jupiter požehnání. Každý z nás v minulosti udělal chyby, za které teď platí, anebo naopak, za své dobré a šťastné počiny sklízí zaslouženou odměnu. Jak to máte vy v roce 2022?

Z hlediska vyšší moudrosti je karma o rovnováze, to, co je špatné, musí být napraveno, a to dobré odměněno. Zákon akce a reakce. V tradiční astrologické řeči existují cykly řízené dvěma planetami – Saturnem coby přísným učitelem, který sice nic neodpouští, ale v příznivějších časech spravedlivě odměňuje, a Jupiterem, který rozdává a v přísnější fázi trestá za „urážku bohů“ – rozumějte za přemrštěnost a velikášství našich skutků. Rovnováha je tak vždy zachována.

Jaký je váš karmický úkol pro rok 2022 z pohledu hvězdného nebe?

Beran – musíte lépe porozumět sobě, abyste dosáhli toho, po čem toužíte

V minulém roce jste zaseli první semínka budoucího úspěchu. Letos jste v pozici, kdy postupně můžete začít sklízet plody své práce, můžete poskočit ve své kariéře i výrazně vylepšit svůj partnerský život. K tomu ale potřebujete získat nadhled, odstup od věcí a záležitostí, které vás stále ještě bolí nebo pálí. Zapomeňte na staré křivdy, zkuste nebýt ve svých úsudcích tak subjektivní, žijte přítomností, mějte oči otevřené a získáte klid v duši. S čistou hlavou vstoupíte do roku 2023, roku hojnosti a sklizně.

Býk – musíte se pohnout z místa

Ať chcete, nebo nechcete, rok 2022 je pro vás symbolizovaný pocitem ztráty stability a jistot, po kterých v životě právě vaše znamení tak prahne. Nedá se nic dělat, musíte se přizpůsobit a něco začít dělat jinak. Staré časy se už nevrátí. V průběhu roku se budete dostávat do situací, které vás budou nutit k větší flexibilitě a přizpůsobování se změnám. Pokud se dokážete vymanit ze zaběhnuté rutiny, budete vítězi a splníte svůj karmický úkol roku 2022.

Blíženci – připravte se, jízda začíná

Změnu k životu potřebujete jako sůl. Minulý rok byl pro mnohé z vás ve znamení stagnace, pocitu, že se vše zastavilo. V roce 2022 se vaše záležitosti z gruntu pohnou z místa. Buďte ale opatrní, nevrhejte se do všeho po hlavě a nenaberte si více úkolů, než zvládnete. Vaše karma pro rok 2022 zvěstuje, že budete čelit výzvám a úkolům, které jste dosud nepoznali. Tak ať pod jejich náročností nepadnete.

Rak – naučte se stát na vlastních nohou

Silná náladovost a emoce vám kazí život, a tak vás osud v roce 2022 opakovaně postaví do situací, ve kterých budete muset zachovat chladnou hlavu. Vaším letošním karmickým úkolem je zbavit se dětinských reakcí. Pokud se vám to podaří, zjistíte, že se více můžete spolehnout sami na sebe a že nemusíte být na druhých tak závislí. Naučíte se stát na vlastních nohou a štěstí se obrátí na vaši stranu.

Lev – možná jste už svůj karmický dluh splatili, přichází sklizeň

V posledních letech mnozí z vás prošli trnitou cestou, a když říkáte, že je život náročný, zrovna ve vašem případě máte pravdu. Vypadá to, že už jste testem odvahy, odříkání a píle protentokrát prošli. Připravte se na zaslouženou odměnu, hojnost i úspěch. Věřte ve své štěstí, je totiž dost dobře možné, že vás předchozí karamboly mohly natolik semlít, že už v to lepší moc nevěříte.

Panna – konečně začnete mít radost ze života

I vy, milé Panny, jste v minulých letech příliš pracovaly a nemyslely ani na odpočinek, ani na zábavu. Rok 2022 je pro vás časem radosti a relaxace. Vraťte svému životu rovnováhu, rovnováhu mezi povinnostmi a zábavou. Splníte tak karmický úkol pro rok 2022 a navíc se budete ve svém životě cítit o hodně lépe.

Váhy – vyléčíte si zlomené srdce

Ať už vám v citech ublížilo cokoliv nebo kdokoliv, nastává čas hojení. Pro svůj partnerský život jste udělali, co jste mohli, nyní začněte žít přítomností a pečujte především o sebe. Dopřejte si. Zjistíte, že se staré dobré časy k vám mohou vrátit. Potřebujete k tomu udělat jedinou věc – připustit k sobě ty správné lidi, dovolit jim, aby vás měli rádi a starali se o vás. A kteří to jsou? Poznáte je podle jejich starostlivého a upřímného zájmu o vaši osobu. Lásku přijímejte, nesnažte se jen dávat s tím, že se na vás také někdy dostane.

Štír – přijměte věci tak, jak jsou

Jste možná zklamaní, protože v posledním roce věci neběžely podle vašich představ. Možná to ale byla vaše karmická lekce – měli jste přijmout tok událostí, situací i lidí tak, jak přicházel. Možná jste příliš bojovali a vzpírali se osudu. Zkuste změnit svůj úhel pohledu na život, změňte svoje priority, nebuďte tak závislí na výsledcích. Když se vám to podaří, splníte nejen karmický úkol roku 2022, ale bude se cítit o hodně šťastnější. Odhoďte jen své představy o dokonalém světě.

Střelec – z nebe vám prší štěstí a peníze

Letos budete mít štěstí hlavně v peněžních záležitostech. Pokud jste vlastníkem firmy, budete mít více dobrých klientů a zákazníků, což znamená příliv peněz. Pokud pracujete pro nějakou korporaci nebo jste státním zaměstnancem, získáte příležitost k lépe placené pozici. Dokonce můžete vyhrát. Každopádně v tomto roce se vám podaří výrazně vylepšit své bankovní konto. Přichází odměna, jen svoji karmu pro příští léta nezatěžujte workoholismem. Potřebujete i odpočívat.

Kozoroh – přijde více povinností, ale příští rok i více peněz

V tomto roce vám přibude více povinností a pracovních úkolů, ke kterým však budete muset přizvat kolektiv svých spolupracovníků nebo kolegů. Je o vás známo, že jste v práci velký individualista, ale pro letošek to neplatí. Musíte do svého týmu povolat i ostatní, jinak to nezvládnete. Zbavte se své hrdosti, pýchy a požádejte o pomoc, dosáhnete nejen lepších výsledků, ale v příštím roce získáte i více peněz.

Vodnář – zúročíte svoji upřímnost

V tomto roce budete muset čelit nepříjemným situacím, které vás však zocelí. Naučíte se v komunikaci upřímnosti. Budete říkat pravdu, budete ji říkat směle a bez zbytečných příkras. Naučíte se i přijmout nepříjemnou pravdu o sobě samých. Pak teprve se dostaví pozitivní výsledky a vy splatíte svoji karmu za uplynulé období. V příštím roce vás čeká zasloužená odměna.

Ryby – vaše přání se konečně začnou plnit

Asi vás potěší sdělení, že letos se vaše úsilí konečně začne vyplácet a vaše schopnosti budou po zásluze oceněny. Nebesa vám žehnají, tento rok se začnou plnit i vaše dávná přání. Dávejte si ale dobrý pozor na to, co si přejete, protože tendenci plnit se budou mít všechna vaše přání. A znáte tu pohádku o rybáři a zlaté rybce... Pokud ale víte, co chcete, budete vítězi nejen tohoto roku, ale i toho příštího.

Zdroj: autorský článek a askastrology.com

Sdílejte článek
Štítky peníze horoskop Saturn zábava Jupiter karma planeta Saturn karmický horoskop planeta Jupiter

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.