Co se bojíte říct podle svého znamení: Býk nepožádá o pomoc, Štír se neomluví

Někdy se bojíte vyslovit svůj názor nebo sdělit druhým, co máte na srdci. Obáváte se jejich reakce. Možná se hrozíte, že se před druhými ztrapníte, odhalíte nebo na sebe prozradíte něco, co nechcete. Občas něco neřeknete jen kvůli své pýše a egu. Několik slov však může zachránit nejen vaše vztahy, ale i vás samotné. Která to jsou?

Jaké jsou věty, které byste podle svého znamení zvěrokruhu měli říkat častěji?

Beran – Opravdu jsi mi chyběl

Berani, jste typ, který miluje zdání nezávislosti a samostatnosti. Všechno zvládnete sami a nejlépe. To poslední, co byste chtěli, aby se o vás vědělo je, že vám druzí chybí. Vy si to palčivě uvědomíte jen ve chvílích, kdy se ocitnete nečekaně sami. Milovaný partner odplul kamsi za vzdálený obzor, kolegové či přátelé se vám z nejrůznějších důvodů odcizili. Nedejbůh, aby se přidala nemoc. Berani, nebojte se druhým včas říct, že vám někdo v životě chybí. Automaticky to přece neznamená, že na svých partnerech nezdravě lpíte nebo že jste na nich závislí.

  • Věta, kterou byste měli v životě říkat častěji: Opravdu jsi mi chyběl

Býk – Potřebuji s tím pomoct!

Býci, jste velmi pracovití, ale také značně tvrdohlaví. Houževnatě pracujete na každém úkolu, dokud nepadnete. V životě však přicházejí chvíle, kdy vám nezbude nic jiného než požádat druhé o pomoc. Měli byste si umět přiznat, že nemusíte všechno zvládnout sami. Není žádná hanba poprosit své okolí o podporu. Neznamená to, že jste líní nebo neschopní. Občas každý potřebuje zachránit.

  • Věta, kterou byste v životě měli říkat častěji: Potřebuji s tím pomoct!

Blíženci – Mám tě rád více než přítele

Blíženci, jste přátelské, všestranné znamení. V lásce se však bojíte závazku nebo odmítnutí. Občas byste rádi někomu vyznali horoucí cit, ale v obavě, že byste se příliš odhalili nebo že byste mohli ztratit svoji nezávislost, neřeknete nic. Uvědomte si, že se vám nemůže stát nic horšího, než že se „zbavíte“ své volnosti a přijmete závazek slibu manželského anebo budete skutečně odmítnuti. Ale to se dá určitě přežít. Lepší než kdybyste se měli do konce života trápit, že vám unikl ten pravý nebo ta pravá.

  • Věta, kterou byste v životě měli říkat častěji: Mám tě rád více než přítele

Rak – Nikdy jsem tě nepřestal mít rád

Milí Raci, jste nejemotivnější znamení zvěrokruhu, a tak se není co divit, že různá příkoří či ústrky snášíte nejhůře ze všech. A přitom se o druhé tak pěkně staráte, pečujete – a sklízíte samý nevděk. Měli byste si uvědomit, že touha blízkých po samostatném životě a svobodném rozhodování je jejich svaté právo. Neznamená to, že vás neoceňují. Ano, existují lidé, kteří zneužívají vaší štědrosti i laskavosti, ale takoví určitě nejsou všichni. Neuzavírejte se do sebe, neodvracejte se od těch, které máte rádi kvůli své ublíženosti. Samotářský život vám vůbec nesvědčí.

  • Věta, kterou byste v životě měli říkat častěji: Nikdy jsem tě nepřestal mít rád

Lev – Bez tebe si nedokážu svůj život vůbec představit

Těžko se přiznává královskému znamení, že je na druhých závislé a že je miluje. Možná se příliš, milí Lvi, zaměřujete jen na sebe, na své potřeby a cíle. Chcete být ve středu pozornosti, chcete zářit. Pýcha vám nedovolí ukázat, jak moc vám na druhých záleží. Až vám příště někdo sdělí, že jeho existenci ve svém životě berete jako samozřejmost, nezapomeňte mu zdůraznit, že to rozhodně není pravda a že si vůbec neumíte svůj život bez něj představit. Jinak zůstanete sami.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Lásko má já stůňu, kvůli vám se vzdávám trůnu…

Panna – Opravdu tě potřebuji

Panny, jste analytické, soustředěné a své emoce nerady dáváte najevo. Možná si myslíte, že „se to nesluší“ nebo to jen neumíte. A tak své city skrýváte za pracovní dřinu, úklid nebo vzornou péči o domácnost. Vaši přátelé a blízcí si mohou myslet, že je ve své skvělosti a dokonalosti vůbec nepotřebujete. Opak bývá pravdou, toužíte po společnosti, přátelství a lásce. Řekněte druhým, že jste plaší a že neumíte své city dávat najevo, ale že je opravdu, ale opravdu potřebujete.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Skutečně tě potřebuji!

Váhy – Chci být znovu tvým přítelem

Váhy, jste znamením partnerství a kvůli svým vztahům jste ochotní leccos udělat i obětovat. Zároveň toužíte po rovnováze mezi tím, co dáváte a co od druhých dostáváte. Tuze rádi se také vyhýbáte konfliktům, a tak můžete být pro druhé naprosto nečitelní. Neumíte jasně říci, co od svých partnerů očekáváte a co od nich chcete. Nemluvíte. Němému dítěti ale ani jeho vlastní máma nerozumí. Ostatní nejsou čtenáři vašich myšlenek, nevidí vám do hlavy. Řekněte druhým, že rozhodování, hádky a konflikty vás nesmírně stresují a že se jim vyhýbáte třeba i mlčením. Možná se na vašem partnerském nebi znovu vyjasní.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Chci být zase tvým přítelem

Štír – Omlouvám se

Štíři, jste nejintenzivnější i nejvášnivější znamení zvěrokruhu. Jste také velmi tajnůstkářští a bohužel i nedůvěřiví. Vaše podezíravost však může druhým nesmírně ubližovat. Jestliže druhé neustále obviňujete, podezíráte ze zrady, sledujte na každém kroku, budou od vás utíkat. Obzvláště když kvůli svému egu nedokážete přiznat svůj omyl. Měli byste ale umět druhým říci, že vás mrzí, že jste někoho neprávem obvinili, podezírali, osočili a že víte, že nic špatného neudělali. Štěstí se na vás zase usměje.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Omlouvám se

Střelec – Omlouvám se, že jsem takový sobec

Stejně jako ostatní ohnivá znamení Beran a Lev zapomínáte, milí Střelci, že existují nějaké jiné potřeby než ty vaše. Chcete žít, prožívat vzrušující dobrodružství a nevíte, že vaše matka potřebuje odvézt k lékaři nebo nakoupit. Příliš se soustředíte na své zájmy, cíle, vize. Vaším úkolem je v životě se naučit dělat kompromisy, brát ohled na druhé. Měli byste umět své matce říci, že je vám líto, že jste se tolik zaměřili na své zájmy a tak trochu zapomněli na její přání, touhy i potřeby.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Je mi to líto, že jsem občas takový sobec

Kozoroh – Jsem připraven

Kozorožci, jste nejctižádostivější a nejvíce ambiciózní znamení zvěrokruhu, ale také jste vnitřně křehcí a nejistí. Všechno plánujete, stokrát ověřujete, než se rozhodnete udělat krok dále. Často vás životem provází strach a obavy, jestli ve všech zkouškách obstojíte. Obzvláště mladí Kozorozi se nedokážou rychle rozhodnout, důvodem je jejich pocit nedostatečnosti a patřičného sebevědomí. Nevěří, že jsou připravení. Ale to vy jste, milí Kozorozi, obvykle daleko více než ostatní. Vaším úkolem je druhým i sobě říci, jsem připraven. Připraven postoupit ve svém životě o krok dále.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Jsem připraven

Vodnář – Moje sny neznamenají nic, pokud je nesníš se mnou

Vodnáři, jste největší vizionáři zvěrokruhu. Jste jedineční, nezávislí a chcete si v životě dělat jen „to svoje“. Máte pocit, že vám ostatní ve vašem rozletu překážejí nebo že vás brzdí. Natolik se soustředíte na své sny a vize, že nic a nikoho jiného nevidíte. Zvolili jste však cestu k osamělosti. Zkuste do svých kosmických snů přibrat i své blízké. Sdělte jim, že je na svých cestách galaxiemi potřebujete a že nechcete být sami. Přidají se určitě.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Chci své sny snít s tebou

Ryby – Odpouštím ti

Ryby, jste nejvíce intuitivní a nejcitlivější znamení zvěrokruhu. Máte sklony k roli oběti. Kvůli svým partnerům, přátelům a blízkým odkládáte své potřeby a zájmy. Falešné mučednictví však vede k zášti, odsuzování druhých i pro drobné přestupky. Nemůžete se kvůli hloupostem zlobit do nekonečna. Přestaňte svoji rozbolavělou duši schovávat za „zástupné“ prohřešky jiných. Pojmenujte si, co vám opravdu vadí a co chcete. Druhým všechny pomyslné křivdy odpusťte. Uleví se vám.

  • Věta, kterou byste měli říkat častěji: Odpouštím ti

Zdroj: Autorský článek a www.askastrology.com

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.