Astročlánky

19. listopadu 2023 06:30

Jiřina Köppelová

Jaké komplimenty chcete slyšet? Váhy, že jsou bojovníci, Panny ty pravé a Lvi vůdci

Občas všichni potřebujeme slyšet od svých přátel a partnerů pochvalu nebo kompliment. Nejenže nám tím vylepší náladu, ale rozjasní celý den, promění tmu ve světlo. Takovou moc má vlídné slovo. Jakým komplimentům či lichotkám chceme naslouchat podle svého znamení zvěrokruhu a co bychom měli říkat druhým, abychom jim udělali radost? Jaké komplimenty vždy zaberou?

Beran

Vypadáte drsně, soutěživě, soběstačně, což je i pravda, ale i vy umíte být smutní. Občas míváte pocit, že vás ostatní nemají dost rádi. Možná to na potkání do světa nevytrubujete, ale hluboko v nitru jste pěkné citlivky. O druhé se staráte, soucítíte s nimi, v době nouze o ně pečujete s láskou i výdrží. Udělá vám velkou radost, když si ostatní všimnou i této skrytější stránky vaší povahy a řeknou vám to.

  • Největší kompliment pro Berana: Jsi starostlivý a empatický.

Býk

Toužíte po jistotách a bezpečí. Pracujete hlava nehlava a nedbáte na to, co potřebují či po vás chtějí druzí. Mají vás pak za pěkné sobce. Nemusí to být pravda, vy se jen snažíte zabezpečit sebe i své blízké. Záleží vám na nich, na vašich přátelích i partnerovi. Proto vás nesmírně potěší, když vám řeknou, že vědí, jak moc se o ně staráte.

  • Největší kompliment pro Býka: Vůbec nejsi sobecký.

Blíženci

Pokud svého partnera doopravdy milujete, rozhodně ho nechcete naštvat svojí přelétavostí a neposedností. Neumíte si však pomoci, potřebujete vědět, co se děje za zdmi vašeho domova. Jste nadšení světem kolem vás a jste také nadšení, když vás za to ostatní oceňují. Když vám řeknou, jak milují váš věčný zájem o dění za humny.

  • Největší kompliment pro Blížence: Miluji tvé nadšení.

Rak

Jste nejemocionálnější znamení zvěrokruhu, jste také nejstarostlivější a ze svého pohodlí umíte pro druhé leccos obětovat. Nicméně jste také náladoví, ve své nerudné fázi se umíte i parádně pohádat. V tu chvíli začnete druhým vyčítat možné i nemožné. Nemusíme vám asi moc vysvětlovat, jak se pak cítíte. Proto vás vždy potěší, když vám lidé řeknou, jak na vás obdivují, že v druhých stále dokážete nalézat lepší stránky jejich povahy. Ostatně i vy máte nárok na své dny.

  • Největší kompliment pro Raka: Jak to děláš, že v druhých vidíš to lepší?

Lev

Nesnášíte, když vám někdo neustále tvrdí, že vše děláte jen proto, abyste se předvedli před ostatními. Chcete sice být v centru pozornosti, ale děláte to proto, že takoví jste – rození králové a vůdci. Milujete, když ostatní respektují vaši přirozenou autoritu a berou ji jako samozřejmost. Pak jste těmi nejvelkorysejšími lidmi na světě.

  • Největší kompliment pro Lva: Jsi opravdový vůdce.

Panna

Jste romantické i citlivé duše, ne vždy to ale ostatní o vás vědí. Působíte – možná i nevědomky – kritickým dojmem. A to vás bolí, rozhodně to není váš záměr, chcete být laskavým partnerem po celý svůj život. Oceníte, když si někdo všimne vašich kvalit a řekne vám přes všechnu vaši kritiku, sekýrování a připomínky, že jste ti praví. Možná ostatní vědí, že je to jen způsob vaší ochrany před všemi bolestmi světa a že to jinak neumíte.

  • Největší kompliment pro Pannu: Jsi ta pravá.

Váhy

Působíte mírumilovným dojmem. Vypadáte, že se s každým dohodnete, že umíte naslouchat rozdílným stanoviskům, názorům a postojům. Oceníte však, když ve vás ostatní odhalí i velkého bojovníka, který umí hájit sebe i druhé. Ostatně ke svému objektivními názoru jste dospěli po urputném vnitřním zápase, svůj boj umíte dovést do vítězného konce s jistotou.

  • Největší kompliment pro Váhy: Jsi bojovník.

Štír

Zachováváte si od lidí i věcí odstup. Potřebujete ho ke své vnitřní koncentraci a duševní rovnováze. Jste také ambiciózní, občas působíte arogantně, umíte dát najevo, že vám nikdo nemá stát v cestě. Přesto vás druzí milují, přátelí se s vámi, vyhledávají vaši společnost. Oceňují vaši osobnost a vy zase milujete ty, kteří vás dokážou brát takové, jací doopravdy jste.

  • Největší kompliment pro Štíra: Miluji tvou osobnost.

Střelec

Často se nestaráte o to, co si kdo o vás myslí. Nikdo nepochybuje o vaší optimistické, radostné a velkorysé povaze. Umíte dávat, jste charitativní, na odměnu a na slova díků nečekáte. Přesto jste šťastní, když vám ostatní za vaši štědrost a velkorysost projevují vděčnost, když vaši ochotu pomáhat neberou jako samozřejmost.

  • Největší kompliment pro Střelce: Jsi tak štědrý.

Kozoroh

Jste naprosto nadšení, když si někdo všimne, že pod obalem zodpovědnosti, solidnosti a vážnosti ve vás dřímá veselá a zábavná duše. Ano, vy milujete vtip, patříte mezi jedno z nejzábavnějších znamení zvěrokruhu. Cítíte se naprosto skvěle, když vám například váš partner sdělí, že se do vás zamiloval i pro váš nezaměnitelný humor.

  • Největší kompliment pro Kozoroha: Jsi tak zábavný.

Vodnář

Co se stane, když vám partner nebo přátelé řeknou, že na vás milují a oceňují vaši upřímnost? Budete nejspíš nadšení, protože si občas nejste jistí, zda všechna vaše dobře myšlená slova ostatní nepovažují spíše za urážky nebo jestli je nezraňují. Vidíte, na světě jsou lidé, kteří si vaší upřímnosti váží, a dokonce vás za ni i milují.

  • Největší kompliment pro Vodnáře: Miluji tvoji upřímnost.

Ryby

Naprosto vás vytáčí, když vám všichni – včetně všech horoskopů – neustále zdůrazňují, jak jste zasnění, že žijete ve svých nereálných světech. Potěší vás, když tyto vlastnosti na vás někdo ocení. Je to ten největší kompliment. Pouze vy díky své neuvěřitelné intuici můžete ostatní ochránit a varovat je před velkým nebezpečím, které oni vidět nemohou.

  • Největší kompliment pro Ryby: Jsi neuvěřitelně vnímavý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.