Láska podle hvězd: Jak ještě v roce 2022 najít spřízněnou duši?

Důvodů, proč se nám láska vyhýbá, je více. Často si nenecháme poradit nebo neustále opakujeme stejné chyby či zajeté stereotypy. V nejhorším případě jsme na lásku rezignovali a myslíme si, že nás už nepotká nebo že neexistuje. Jak si tedy do života přivolat spřízněnou duši – a to nejlépe ještě v tomto roce?

Láska si nás vždycky najde, ale občas potřebuje trochu popostrčit. Někdy se nám vyhýbá i proto, že jsme nesplnili svůj karmický úkol. Přeloženo z astrologické řeči – ještě jsme nepřekročili svůj vlastní stín. Podívejte se, co udělat, abyste byli v lásce úspěšní nejen v tomto roce.

Beran – po mnoha zklamáních vám láska spadne nečekaně do klína

Možná jste se v prvních měsících tohoto roku dostali do vztahů, které moc nefungují, nebo nejste ve svém stálém partnerském vztahu příliš spokojení. Možná jste zklamaní, netrpěliví nebo nedůvěřiví. Zachovejte však víru v lepší zítřky. Planeta Jupiter 11. května vstoupila do vašeho znamení a postupně vám bude nabízet příležitosti k vylepšení svých partnerských vztahů. Na spřízněnou duši můžete narazit zcela nečekaně a způsobem, který byste dopředu nevymysleli. Mějte oči a srdce otevřené a neseďte doma.

Býk – najdete lásku, až dokážete opustit svou minulost

V minulosti vám někdo ublížil a vy mu nedokážete odpustit. Cítíte se ukřivdění, držíte se své zášti. Pokud se ale budete soustředit na své bývalé lásky, novou nepotkáte. To nejlepší, co teď pro sebe můžete udělat, je odpustit a zapomenout. Místo toho, abyste přemýšleli, jak vás někdo zklamal, otevřete svoje srdce někomu novému. Láska se dostaví.

Blíženci – musíte milovat sami sebe

Jste občas sami sobě svým největším kritikem, své chyby zveličujete. Pro opravdovou lásku si připadáte nedostateční. Spřízněnou duši ale nenajdete, když se nebudete mít rádi a nebudete si sami sebe vážit. Hýčkejte se a věřte si. Když to uděláte, spřízněná duše se zcela jistě objeví.

Rak – dejte šanci tomu, kdo o vás má zájem

Stejně jako Býk máte tendenci utápět se ve svých pomyslných křivdách. Jste netýkaví a nedůvěřiví, odháníte od sebe kohokoliv, kdo o vás projeví zájem. Pokud se smíříte se svojí minulostí a sami se sebou, přirozeně si do života přitáhnete spřízněnou duši. Zbavte se starých závislostí, vylezte ze svého krunýře a uvidíte vedle sebe člověka, který vás má rád a kterého jste si dosud neráčili všimnout.

Lev – odhoďte svoji touhu po obdivu, přestanete být osamělí

Jste oslniví, zářiví, společenští, ale ironií osudu často osamělí. Možná jste závislí na obdivu a toužíte po komkoliv, kdo vám ho v dostatečné míře dopřeje. Pokud se ale zbavíte touhy po uznání druhých a odhodíte svoji pýchu, přirozeně si k sobě přitáhnete spřízněnou duši. Buďte „normální“, buďte sami se sebou spokojení bez jakýchkoliv berliček a láska se k vám vrátí.

Panna – svou spřízněnou duši jste dávno potkali, pouze o tom nevíte

Pro detail nevidíte celek. Natolik se soustředíte na svoje povinnosti, úkoly a dovednosti, že nevnímáte, že vedle vás žije a dýchá spřízněná duše. Zaměřujete se na nedůležité věci, například na ty, kteří vám v minulosti ublížili. Přemýšlejte o tom. Soustřeďte se na své okolí a podívejte se na člověka, který se o vás stará nebo staral, kdo na vás neustále myslí – v dobrém i zlém. Možná je to vaše spřízněná duše.

Váhy – neztrácejte čas s někým, kdo si vás nezaslouží

Vyplýtvali jste tolik lásky a pochopení na někoho, kdo si vaše city nezaslouží. Tolik času věnujete lidem, kteří vás zneužívají. Tušíte sice, kde je zakopaný pes, ale stejně stále ustupujete – a samozřejmě bez výsledku. Opakujete stejné chyby. Uvědomte si, kdo jste a co chcete, přestaňte plýtvat energií na ty, kteří to neocení, a spřízněnou duši najdete. Nejprve si ale musíte začít vážit sami sebe, svého času, energie i lásky.

Štír – vybírejte podle své intuice, neplýtvejte časem na nepravé

Jste nedůvěřiví, neustále se ujišťujete, že ti, kterým věnujete svůj čas, jsou ti praví, a tak se do vztahů příliš nehrnete. Máte však vynikající intuici – tak proč na ni více nespoléháte? Když budete dobře naslouchat svému vnitřnímu hlasu, nikdy se nespletete. Přestaňte být tak ostražití a napjatí. Pokud budete chtít někomu věnovat svoji energii a čas, je to vaše spřízněná duše.

Střelec – spřízněná duše stojí vedle vás

Ten, kdo vždy byl na vaší straně, kdo s vámi podnikal cesty za dobrodružstvím, kdo má rád vaši společnost, koho vždy považujete za svého přítele, ten je vaší spřízněnou duší. Možná ho znáte už dlouho, pouze v něm nevidíte toho pravého. Probuďte se. Jakmile si připustíte jeho kvality, zjistíte, že je to ON.

Kozoroh – pro samou práci nevidíte lásku

Jste cílevědomí a ambiciózní. To jsou sice vynikající vlastnosti, ale pravdou je, že vedou k osamocenému životu. Nechcete navíc, aby vaše případná selhání, chyby nebo nedokonalosti někdo viděl. Je to pro vás opravdu tak těžké? Vždyť tím všechny potenciální zájemce neustále odháníte. Musíte najít způsob, jak překonat svoje nejistoty, a pustit tak k sobě spřízněnou duši. Jste skvělí takoví, jací jste. Nic více a nic méně.

Vodnář – dovolte vesmíru, aby si vás láska našla

Jste nezávislí a svobodomyslní, ale zároveň nechcete být sami. Poněkud rozporuplná přání. Nechcete se vázat, obáváte se ztráty osobní svobody, a tak se lásce vyhýbáte. Pokud však očekáváte, že najdete perfektní partii, kterou jako chytrá horákyně máte i nemáte zároveň, pletete se. Dovolte vesmíru, aby vás překvapil, vaše spřízněná duše si vás najde sama. Nehledejte, buďte nalezení.

Ryby – následujte hlas svého srdce

Necháváte se příliš lehce ovlivnit tím, co říkají nebo si myslí druzí. Ti možná nevěří na opravdovou nezištnou lásku, ale vy ano. Nenechejte se otrávit nebo odradit. Vy sami dobře víte, že vesmírná láska existuje. Ostatní vám mohou být ukradení. Neposlouchejte, co říkají, naslouchejte svému srdci. Spřízněná duše si vás najde.

Mohlo by vás také zajímat:

Zdroje: autorský článek a askAstrology.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.