Jak milují muži podle svého znamení? Beran celým srdcem, Rak umí v lásce počítat

Pokud se zamilujete, určitě vás bude zajímat, co v lásce můžete od svého partnera očekávat. Bude to spíše princ z pohádky jako je muž Beran, nebo rafinovaný svůdník, kterého lze hledat v muži narozeném ve znamení Vah?

Muž Beran nedělá nic napůl, ani v lásce

Muž Beran miluje celým srdcem, lásku rozdává plnými hrstmi. Nikdy nedělá nic napůl. Zároveň hledá svůj pohádkový příběh, ve kterém může projevit svoji statečnost a hrát roli ochránce. Vyhledává i romantiku, ale s příchutí velkého dobrodružství. Vysvobozuje, zachraňuje, zastává se nespravedlivě stíhaných, likviduje nebezpečí. Tento příběh žije po celý svůj život. Pokud přestanete být jeho součástí, odchází. Muž Beran je překvapivě věrný. Nemá-li příčinu, rozumějte „stále ho bavíte“, zásadně neloví v cizích vodách. Dokáže být do jedné partnerky zamilovaný po celý svůj život. Vyžaduje však věrnost a loajálnost. „Šťastně spolu žili“ je věta, kterou pouze muž narozený ve znamení Berana dokáže doopravdy naplnit.

Muž Býk miluje vášnivě a z plného srdce

Muž Býk miluje vášnivě a z plného srdce. Bývá velmi zdatným a hlavně neúnavným milovníkem. V sexu se mu vyrovná málokdo, možná jen muž narozený ve znamení Lva a Štíra. Bude vás milovat věrně a trvale, vy jen v něm musíte ctít muže. On je ten, kdo doma nosí kalhoty a kdo rozhoduje o zásadních věcech. Pokud na tuto maličkost přistoupíte a občas odložíte svoji emancipovanost, budete mít v životě na růžích ustláno, jen pozor na trny žárlivosti, kterými Býci sobě i svému partnerovi dokážou hodně zkomplikovat milostný život.

Domácí život muže Blížence má své rezervy

Po pravdě muž Blíženec se jen velmi nerad uvazuje na jednu konkrétní partnerku, a dokonce i na jedno konkrétní místo. Jeho domácí život má velké rezervy. Pro něj je milování hra, ve které se nesmí nudit. Neznamená to, že by nebyl schopný opravdového hlubokého citu, to rozhodně ne, pouze láska v jeho podání vypadá jako svižný tanec plný neustálých nových podnětů a vzrušení. Pokud si ho chcete udržet, nikdy to nepřehánějte s velkou romantikou a patetickými gesty, vše držte v lehké zábavné rovině a váš vztah bude zcela jedinečný. Kladete-li si otázku, zda vám tento muž bude věrný, tak to vám zaručeně neřekne nikdo. Ale pokud mu dáte volnost a důvěru, můžete si být zcela jistá, že se k vám vždy bude vracet jako ke své jediné vyvolené.

Muž Rak je v lásce kombinace romantika a cynického pragmatika

Muž Rak je kombinace romantického snílka a cynického pragmatika. A takový je i v lásce. Bude vás zahrnovat něžnou péčí a láskyplnou starostlivostí, ale také vám spočítá, kolik jste z jeho pohledu zbytečně utratila z vašich společných peněz za úplné maličkosti. Žádný Rak zbytečně „nevyhazuje“ peníze a nebude utrácet ani kvůli své nejmilovanější. Jeho heslem je celoživotní finanční jistota. Berte to z té lepší stránky, nikdy s ním nezažijete bídu, a pokud ano, není to pravý Rak – astrologický profil mu pravděpodobně „kazí“ nějaký rozhazovačný ascendent – například ve znamení Střelce nebo Berana. Jinak je to ale citlivý, něžný, věrný a jemný muž se srdcem plným horoucího citu. A bude vás milovat po celý svůj život. Muži Raci se obvykle nerozvádějí a rodinu neopouštějí.

Jak miluje muž Lev? Jako král

Nikdo snad nepochybuje, že muž Lev miluje jako král, jedinečně, neopakovatelně a pokud ne, rozhodně to chce od vás slyšet. Málokterý muž je tak ješitný jako on. Ale vy nebudete muset lhát – muž Lev je opravdu vynikající milenec, hravý a kreativní. Věří ve velkou osudovou lásku a taková je i jeho představa romantiky. Jestliže dokážete celý život být jeho femme fatale, nemusíte se bát ani o jeho stálost a věrnost.

Pokud se muž Panna zamiluje, není pro něj nic nemožné

I když jeho největší kouzlo tkví v nenápadnosti a plachosti, muž Panna je milovníkem vřelým a vášnivým. Pokud se zamiluje, není nic, co by pro svoji vyvolenou nedokázal složit na oltář lásky. V jeho podání jde sice spíše o přišroubovanou poličku či umyté auto, umí se však „vybičovat“ i k nebeskému sexu. Občas se ale pro jistotu ujměte role aktivní milenky a připomeňte mu, že manželství není jen o perfektně složeném prádle. S plachým úsměvem se na vás vrhne a projeví vášeň, kterou vás bude znovu a znovu překvapovat.

Muž Váha vás zcela okouzlí

Musíme vás varovat, pokud se chytíte do sítí muže Váhy, je těžké se z nich vymanit. Svým šarmem umí nejen okouzlit, ale dokáže druhé i parádně „zblbnout“. Kvůli jeho lásce budete měnit sebe i svůj svět, on se ale měnit nebude. Sveřepě bude lpět na svých zvycích a způsobu života – prakticky je nikdy nemění. Nabídne vám ale lásku s velkým L. Váhy lásku vynalezly a tento muž je mistrem milování. Dokáže být rafinovaný, vášnivý, jemný, něžný, neuvěřitelně vynalézavý i důrazný, někdy neodbytný. Taktiku volí podle okolností a vždy přesně. Láska je jeho náplní života. Zájem o druhé pohlaví mu obvykle „vydrží“ do pozdního věku. Věrnost ale nepatří k jeho silným stránkám.

Muž Štír za maskou netečnosti skrývá velké vášně

Není třeba zdůrazňovat známý fakt – muž Štír se v žebříčku skvělých milenců umisťuje na prvních místech. Je vášnivý, nápaditý, výkonný, s intenzivním zájmem proniknout do všech tajů sexu. Hvězdy ho obdařily obrovskou sexuální silou, ale také bezohledností a krutostí, se kterými si bere vše, o čem se domnívá, že mu patří. Nenechejte se zmást jeho chladným zevnějškem, za maskou netečnosti skrývá intenzivní vášně, schopnost prožít život naplno – lásku i nenávist. Muže Štíra nepodvádějte, nikdy vám neodpustí. Také nezkoušejte v jeho přítomnosti příliš flirtovat s jinými muži, Štír patří mezi nejžárlivější znamení zvěrokruhu a k životu potřebuje věčné důkazy opravdové lásky.

Přelétavá je láska muže Střelce

Nebudeme vám lhát, ostatně muž Střelec také nelže – tento muž miluje povrchně a dost přelétavě a navíc se s tím nenamáhá ani moc tajit. Má rád nejen nové podněty a vzruchy, ale především svou svobodu a nezávislost. Obvykle se nechce moc vázat, a pokud ano, tak pro něco „vyššího a zásadnějšího“, než je pouhá láska. V jeho podání je to víra v ideál, princip, velkou věc nebo myšlenku. Samozřejmě i muži Střelci se žení, jsou vzornými otci, kteří své děti vychovávají svým příkladem, jsou dokonce i vynikajícími zábavnými partnery. Vždy ale počítejte s fakty, že nuda je spolehlivě zabíjí a že nikdy nebudou chtít zůstat jen na jednom místě.

Pro muže Kozoroha je práce na prvním místě

Jak miluje muž Kozoroh? Jak ho to naučíte. Kozoroh je praktické znamení, které vždy pochopí, co po něm jeho vyvolená žádá. Kupodivu se dokáže přizpůsobit, ale pouze v lásce. V jiných životních oblastech ohebnost nečekejte. Počítejte také s tím, že u muže Kozoroha je práce na prvním místě, poté rodina a pak vy. Přesně v tomto pořadí. Bohužel také nezměníte fakt, že dovolená je pro Kozoroha sprosté slovo, k relaxu a odpočinku ho musíte doslova přinutit. K největším přednostem Kozorohů však patří trpělivost a ta nese své plody i v oblasti milostného života. Jedině Kozoroh bude ofukovat jednu vaši bolístku za druhou, aby vás potěšil. Jedině on bude mít svatou trpělivost snášet vaše rozmary, nálady i lítosti, čekat, až vás vše přejde, a stále vám stát věrně po boku.

U muže Vodnáře nečekejte velké vášně

U muže Vodnáře nečekejte velké vášně a rvaní si srdce z těla. Čekejte upřímný svobodný cit, čisté srdce a jasnou mysl. Nabídne vám přátelství, které možná občas bude zaměňovat za lásku, ale z toho si nic nedělejte. Pro Vodnáře je přátelství nejvyšší hodnotou. A bude vás neustále překvapovat něčím novým, život s ním může být pro vás neopakovatelným zážitkem. Muž Vodnář nikdy není ani úzkoprsý, ani malicherný. Poskytne vám vysoké životní ideály, na hmotné statky a peníze ale zapomeňte, ty nikdy nebudou jeho prioritou.

Muž Ryba vás zcela poblouzní

Jak muž Ryba miluje? Zcela nezištně, oddaně, věrně, s nesmírnou fantazií, pokud mu ale nechybí patřičné sebevědomí. Jedině tak je schopen čisté nesobecké lásky. Je ochotný se pro druhé obětovat bez výrazu věčného mučedníka. V tomto muži je skrytý nejvyšší a nejčistší princip lásky. Problém nastává ve chvíli, kdy něco nebo někdo jeho sebejistotu nahlodá, pak se lehce přehrává do role neodolatelného svůdníka a sukničkáře. Na scénu vstupuje dvojakost citů, faleš a amorálnost. Začne být nezvykle umíněný a není s ním obstojná řeč. Z milé rybky je žralok, který nemá slitování s nikým a s ničím, ani sám se sebou. Volí i cestu sebezničení.

Zdroj: Autorský článek a Aubierová, C.: Encyklopedie astrologie, East Publishing 1998.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.