Jak zapůsobit na muže podle horoskopu? Pro Berana buďte nedostižná, pro Lva sebejistá

Ne každému se líbí to samé, a to platí samozřejmě i o mužích. Někdo dává přednost blondýnkám, jiný brunetkám. A zatímco pro některého muže je nejpřitažlivější smysl pro humor, jiný hledá u své vysněné ženy empatii či inteligenci. Podívejte se, čím zaujmete muže podle znamení horoskopu.

Muži si svou partnerku pečlivě vybírají a zkoumají každý detail. Pokud jste si dámy myslely, že to dělají pouze ženy, jste na omylu. Zjistěte, čím byste svého potencionálního partnera mohla na první pohled nejvíce zaujmout. Jeho znamení zvěrokruhu vám toho o něm a jeho preferencích dost napoví.

Beran

Berani milují boj a soutěžení. Snadná kořist proto není nic pro ně. Žena, která zvýší míru jejich zájmu, musí být nedostižná a vzácná. Muž Beran se musí o ni nějakou dobu snažit. Dejte mu pocit, že o něj stojíte, ale veškerou aktivitu nechejte alespoň zpočátku na něm. Uvidíte, že se to vyplatí.

Býk

Býci jsou kapánek složitější. Mají rádi sexy ženy, ze kterých vyzařuje smyslnost, ale stejně tak i domácí pohoda. Ideální žena je pro ně taková, která jim bude vařit, ale stejně tak s nimi bude chodit do společnosti a oceňovat umění. Musíte být tak trochu femme fatale v různých oblastech.

Blíženci

Blíženci vedle sebe potřebují akční ženu, se kterou se nebudou nudit. Určitě ocení, když se zhostíte naplánování originálního výletu a vytáhnete je za něčím nevšedním nebo je vezmete na místo, na kterém ještě nebyli. Dobrodružné a odvážné ženy je fascinují!

Rak

U Raka nejspíš budete muset udělat první krok a nahodit udičku vy. Tito muži bývají na první pohled chladní, ve skutečnosti jsou však pravý opak. Vášeň a láska jim nechybějí, jen se k nim musíte dostat přes trochu tvrdší slupku. Velkým gestem pro ně bude seznámení s přáteli nebo rodinou, protože budou cítit, že to s nimi myslíte vážně.

Lev

Muž Lev bude toužit po sebejisté partnerce, která dodá sebevědomí i jemu, když ho bude potřebovat. Lví ego touží po neustálém obdivu, uznání a lásce. Když mu je dokážete dát a stejně tak dobře je dokážete dávat i sobě, máte vyhráno. Budete pro něj inspirací a bude se chtít vámi chlubit na každém rohu.

Panna

Muži narození ve znamení Panny touží po partnerce, která bude inteligentní a se kterou budou moct rozebírat svá oblíbená témata od politiky až po filmy a umění. Stejně tak oceňují i ženskou krásu, musíte je prostě dostat na první pohled.

Váhy

Muž Váha u své partnerky potřebuje ženskost a smysl pro humor. Pokud budete milá, pozitivní a usměvavá, předáte mu dobrou energii, kterou bude chtít cítit znovu a znovu. Vaši společnost pak bude vyhledávat čím dál častěji.

Štír

Milují svůdné ženy, které milují sex. Pro Štíry je sexualita velice důležitá a rozhodně by vedle sebe nesnesli někoho, kdo by nestačil jejich tempu. Pokud muž Štír doopravdy miluje, je velice oddaný a loajální, a to samé chce a očekává od své vysněné ženy. Dejte mu životní jistotu a on vám dá celé své srdce.

Střelec

Udržet si pozornost Střelce bude oříšek. Musíte být okouzlující, usměvavá a přátelská. Když mu s vámi bude dobře, bude se k vám chtít vracet stále častěji, a pak budete mít vyhráno. Určitě ocení akčnost a neokoukanost, stereotyp ho nudí k smrti.

Kozoroh

Tito muži jsou v seznamování tak trochu pomalejší. Nejlepší balicí taktika je nejdříve se s mužem Kozorohem spřátelit a postupně ho začít dobývat. Přitahují ho atraktivní ženy, které jsou soběstačné a pracovité. Rozhodně byste neměla utrácet výplatu do poslední koruny, protože to pragmaticky založeného Kozoroha, který bývá občas i dost šetřivý, dokáže velmi odradit.

Vodnář

Tady vyhrává charisma a oslnivá osobnost. Musíte být trpělivá a mít ideálně stejné zájmy jako on. Pro muže Vodnáře je důležité, aby se svou partnerkou mohl sdílet svůj svět a navíc v ní měl podporu. Dokažte mu, že jste tu pro něj, kdykoliv vás bude potřebovat, a je váš.

Ryby

Tito muži jsou citliví. Buďte empatická a laskavá, muži Rybě dejte svůj zájem zřetelně najevo a buďte mu na blízku. On vám to na oplátku vrátí stonásobně. O svou ženu se bude starat jako o princeznu. Občas mu ukažte, že jste v nesnázích a že byste se bez jeho pomoci neobešla, bude šťastný.

Jak svést partnera podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.