Jak vzrušit partnera podle horoskopu: Střelci chtějí experimentovat, Býci dominovat

Všichni si přejeme být pro naše polovičky ti nejlepší milenci. Jenže občas se nám partner s tím, co mu dělá dobře, nesvěří, a tak na to musíme přijít sami. Zkuste to podle znamení zvěrokruhu. Horoskop napoví, jak jednotlivá znamení správně nažhavit.

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou velice vášniví a nejvíce je vzruší, když stejnou vášeň vidí u druhého. Mohou je například pozorovat při některém z jeho koníčků nebo při nějaké hře, která vzbudí soutěživost. Jakmile vidí zápal, zapálí se jim i lýtka. Sexy atmosféru rádi budují mimo ložnici, aby ji pak do postele přenesli.

Býk

Je známo, že Býci rádi přebírají iniciativu a vedení. Běžně působí submisivně, ale jakmile jde o sexuální záležitosti, umí si dupnout. Svého milence rádi budou slovně i jinak navádět k tomu, aby předvedl co nejlepší výkon vyhovující jejich touhám. Ví, že komunikace je nejrychlejší a nejefektivnější způsob, jak mít kvalitní sexuální život.

Blíženci

Komunikace je důležitá i pro Blížence. Ti ale místo aby mluvili, raději čekají na odezvu ze strany partnera. Vzrušuje je, když slyší, jak dobře něco dělají, rádi se přizpůsobí tomu, co chce druhý člověk změnit a absolutně je rozpálí takzvané čuňačinky. Držet se s nimi zpátky rozhodně není nutné, ba naopak.

Rak

Skrz smysl chuti lze nejlépe potěšit Raky, kteří jsou milovníci jídla. Na žhavou chvilku se dobře naladí díky potravinám s afrodiziakálními účinky a ani při samotném aktu se nebudou bránit použití šlehačky nebo čokoládové polevy.

Lev

Věčně hladoví, nenasytní, ale zároveň štědří. Takoví jsou Lvi, kteří udělají cokoliv pro to, aby byl jejich partner uspokojený, přičemž oni pochopitelně také chtějí dosáhnout svého. Čím větší snahu vidí u druhého, tím víc se snaží oni sami. Věří, že z postele by neměl odcházet spokojený jen jeden člověk a pohled na spokojeného milence je potěší natolik, že jsou hned připravení na druhé kolo.

Panna

Leckdo považuje Panny za upjaté a prudérní, ony ale umí v posteli dokázat pravý opak a tento stereotyp během vteřiny prohodit oknem. Sex chtějí zařadit do svého každodenního programu, ideálně na stejném místě a ve stejnou hodinu, ale co se týká způsobu, vždy jinak. Ač mají styk rády podle plánu, nuda s nimi nehrozí.

Váhy

Impulzivní a mnohdy nevyrovnaně působící Váhy jsou v posteli cokoliv, jen ne sobecké. Uspokojení partnera je pro ně o hodně větší prioritou než jejich vlastní orgasmus. Vzruší je, když vidí, že jejich snahu polovička ocení a není nic, co by je potěšilo víc, než spokojený výraz na tváři toho, komu zrovna udělali dobře.

Štír

Zkoušení nových poloh, hraček a čehokoliv jiného – přesně to nabudí libido Štírů, kteří chtějí, aby pro ně byl sex intenzivním zážitkem. Obzvlášť vzrušení jsou v momentě, kdy mohou přebrat kontrolu nad partnerem a na chvíli řídit veškeré dění.

Střelec

Dobrodružní Střelci obecně rádi riskují a experimentují, v posteli tomu pak není jinak. Vzrušující by pro ně bylo soužití s partnerem, který tyto myšlenkové pochody chápe a je ochotný nejen do ložnice chodit s inovativními nápady. Bičíky, pouta, nejrůznější kostýmy, krkolomné polohy, není nic, čemu by se lidé v tomto znamení bránili, a co se jim zalíbí, to začnou provozovat běžně.

Kozoroh

Kozorozi jsou známí tím, že jsou neuvěřitelní dříči, což naštěstí pro jejich partnery platí v práci i v posteli. Chtějí, aby se jejich sexualita společně s partnerem rozvíjela, vzrušuje je vědomí, že něco budují. Rádi by si byli svou polovičkou do budoucna natolik jistí, aby věděli, že ani přizvání další osoby do ložnice jejich vztah neovlivní.

Vodnář

Budování atmosféry vzrušuje Vodnáře často víc než sex samotný. S partnerem si rádi píšou žhavé zprávy, posílají mu peprné fotky a obzvlášť si dávají záležet na předehře. Vědí, že nejlepší sex je takový, kterého se už nemůžete dočkat a během něhož opravdu hoříte vzájemnou touhou.

Ryby

O Rybách je známo, že jde o snílky často využívající fantazii. Nic je proto nevzruší tolik jako hraní rolí, o to více, pokud budou zakomponovány kostýmy. Únik z reality spojený se sexuálním prožitkem jednoduše neodmítnou.

Poslechněte si výklad kartářky Helen Stanku pro všechna znamení:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.