Vysněné zásnuby jednotlivých znamení: Panny potěší intimní večeře, Blížence spontánnost

Svatba je v životě člověka nepochybně velkým okamžikem, důležité jsou ale také samotné zásnuby jí předcházející. Muži své plány na ně obvykle uzpůsobují povaze své budoucí nevěsty, snaží se, aby byly romantické a výjimečné. Jak by měla vypadat vaše žádost o ruku podle horoskopu?

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana mají vysoké standardy, a pokud je má někdo požádat o ruku, chtějí, aby to bylo promyšlené a originální – zkrátka epické, takové, jaké průměrný muž zařídit jen tak nezvládne. Od života totiž chtějí jen to nejlepší, zásnuby nevyjímaje.

Býk

Nejen paličatostí, ale také nezměrnou trpělivostí oplývají Býci, kteří se rádi nechávají unášet svou zvědavostí. Ideální zásnuby by pro ně tedy měly vypadat jako honba za pokladem, při níž třeba na výletě nacházejí nápovědy a na konci cesty na ně bude čekat přítel v pokleku s prstenem v ruce.

Blíženci

Zatímco někteří lidé překvapení nesnášejí, Blíženci je milují a jsou schopni se přizpůsobovat nečekaným situacím. Na promyšlenost a velké přípravy si nepotrpí, pokleknout před nimi je proto ideální spontánně, zkrátka v momentě, kdy si muž zničehonic pomyslí, že už konečně přišla ta správná chvíle.

Rak

Nejlépe se Raci cítí ve chvílích, kdy jsou obklopeni svou rodinou, případně jinými nejbližšími. S těmito lidmi rádi sdílí všechny podstatné životní okamžiky, překvapivá žádost o ruku přímo před nimi, ideálně v prostředí domova například na Vánoce, by tak pro ně byla naprosto nezapomenutelná.

Lev

Se sebevědomými Lvicemi, které si užívají pozornost, nebudou ani zásnuby jednoduchou záležitostí. Tyto ženy totiž věří, že partner by je měl znát skutečně až do nejposlednějšího detailu, ideální žádost o ruku by tedy měla být originální a ukázat jim, že muž dobře ví, co mají rády. Mají-li například v oblibě pálení vonných svíček, prsten by mohl být schovaný uvnitř jedné z nich.

Panna

Panny většinou bývají introvertní, a ačkoliv si i ve společnosti umí dobře užívat a bavit se, soukromé záležitosti by podle nich měly zůstat skutečně soukromé. Žádost o ruku při intimní večeři ve dvou v prostředí, kde nikdo jiný není, by je potěšila rozhodně víc než pokleknutí na veřejnosti.

Váhy

Váhy jsou poměrně romantická stvoření, pro která mají určitá místa nenapodobitelnou atmosféru. Spojit letní dovolenou u moře se zásnubami u nich proto dává největší smysl, žádost o ruku při západu slunce na pláži si budou pamatovat navždy.

Štír

Štíři přímo žijí pro vzrušující stimuly a cestovat s partnerem je pro ně důležité – mohou poznávat svět, nové kultury a zároveň prožívat intimní chvíle na nezvyklých místech. Mezi takové chvíle by se mohly zařadit i zásnuby, navléknout si prsten a zahájit novou kapitolu života mimo domov pro ně bude ultimátním vzrušením.

Střelec

Extrovertní Střelci jsou dobrodruzi ochotní podniknout v podstatě cokoliv. Chce-li před nimi jejich partner pokleknout, musí si být jistí, že jde o člověka, který je také schopný dobrodružství, aby řekli ano. Přesvědčí je o tom například žádost o ruku na koncertě, kde se muž předem domluví s produkcí a svůj zásadní dotaz položí přímo na pódiu.

Kozoroh

Kozorozi jsou poměrně rezervovaní lidé a jen tak někomu se neotevřou. Místo, na kterém se odehrálo první rande, je pro ně proto speciální, protože tam započali svou životní cestu s člověkem, vedle něhož se cítí skutečně komfortně. Návrat na toto místo za účelem žádosti o ruku tak pro ně bude něčím, na co budou rádi dlouho vzpomínat a o čem budou navždy vyprávět.

Vodnář

Estetično je pro Vodnáře důležitější než cokoliv jiného, protože zrakové vjemy si pamatují lépe než jiné. Pokud mají být lidé narození v tomto znamení požádáni o ruku, mělo by to být na oku lahodícím místě, jakým je například muzeum nebo luxusní restaurace. Byli by totiž rádi, aby tento životní okamžik byl krásný jak emocionálně, tak fyzicky.

Ryby

Znáte pojem flash mob? Jde o akci, při níž se vícero lidí sejde na předem domluveném místě a předvedou společně nacvičené číslo. A přesně do takového čísla, ať už tanečního, či hudebního, by se dala zařadit ideální žádost o ruku u Ryb. Toto znamení je často hlavou v oblacích a podobné zásnuby jsou jako ze snu.

Co předpovídají  karty Helen Stanku na říjen?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.