5 znamení, která se chovají nedospěle: Lvi si vydupávají pozornost, Ryby fantazírují

Určitě si umíte představit situaci, kdy nakupujete v obchodě a znenadání jedno z přítomných dětí začne vyvádět, protože mu rodiče nekoupí hračku, která se mu tam zalíbila. A jistě si vzpomenete i na dospělého ve svém okolí, který vám takové dítě připomíná. Někteří lidé zkrátka nikdy opravdu nedospějí a ovlivňuje to i jejich znamení. Kdo je podle horoskopu dětinský?

Beran

Prvním znamením zvěrokruhu je Beran a lidé v něm narození jsou často známí svou impulzivitou. Často dříve konají, než přemýšlí, přesně jako dítě, které v obchodě sahá po té nejkrásnější hračce. Impulzivita může vést k lehkomyslným rozhodnutím a zbytečným konfliktům. Beran se bez problému rozhodne ve dvě ráno odjet na výlet a vy si budete říkat, nakolik je asi při smyslech.

Blíženci

Jedinci narození ve znamení Blíženců jsou přizpůsobiví a zvědaví, ale je o nich dobře známo, že jsou nedůslední a neschopní se držet závazků. Jsou skoro jako Petr Pan, zkrátka nechtějí dospět. V jednu chvíli jsou nadšení z nové práce, v druhou chvíli jako by na ni zapomněli a vrhají se do něčeho jiného. Díky dětinskosti jsou sice svým způsobem okouzlující, ale jejich nestabilita může lidem v jejich okolí snadno lézt na nervy.

Lev

O Lvech se ví, že milují pozornost, často jsou ale schopni zajít dost daleko, aby ji získali. Jejich potřeba být středem dění může vést k až dětinským záchvatům vzteku ve chvílích, kdy se cítí nedocenění či přehlížení. Představte si, že máte kolegu narozeného v tomto znamení, na jehož nápad není při pracovní poradě okamžitě brán zřetel, a on tak začne vyvádět. Asi takhle to vypadá.

Střelec

Střelci jsou dobrodruzi, kteří neustále hledají nový důvod k vzrušení. Přestože je to svým způsobem obdivuhodné, mohou kvůli tomu také působit nedospěle, protože kvůli této vlastnosti nejsou schopni závazků a odmítají se usadit. Jdou od práce k práci, ze vztahu do vztahu, z místa na místo a není snadné je zachytit, protože jsou neustále v pohybu.

Ryby

Kreativní Ryby jsou silně napojené na svou intuici a řídí se téměř výhradně právě tou, možná proto ale mívají tendence z reálného světa utíkat do své fantazie. Když mají čelit problémům, raději se zasní, aby se vyhnuly zodpovědnosti a konfrontaci. Tato útěkářská metoda může mnohým připadat nedospělá.

Poslechněte si věštbu na říjen od kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.