5 znamení, která se chovají nedospěle: Lvi si vydupávají pozornost, Ryby fantazírují

Určitě si umíte představit situaci, kdy nakupujete v obchodě a znenadání jedno z přítomných dětí začne vyvádět, protože mu rodiče nekoupí hračku, která se mu tam zalíbila. A jistě si vzpomenete i na dospělého ve svém okolí, který vám takové dítě připomíná. Někteří lidé zkrátka nikdy opravdu nedospějí a ovlivňuje to i jejich znamení. Kdo je podle horoskopu dětinský?

Beran

Prvním znamením zvěrokruhu je Beran a lidé v něm narození jsou často známí svou impulzivitou. Často dříve konají, než přemýšlí, přesně jako dítě, které v obchodě sahá po té nejkrásnější hračce. Impulzivita může vést k lehkomyslným rozhodnutím a zbytečným konfliktům. Beran se bez problému rozhodne ve dvě ráno odjet na výlet a vy si budete říkat, nakolik je asi při smyslech.

Blíženci

Jedinci narození ve znamení Blíženců jsou přizpůsobiví a zvědaví, ale je o nich dobře známo, že jsou nedůslední a neschopní se držet závazků. Jsou skoro jako Petr Pan, zkrátka nechtějí dospět. V jednu chvíli jsou nadšení z nové práce, v druhou chvíli jako by na ni zapomněli a vrhají se do něčeho jiného. Díky dětinskosti jsou sice svým způsobem okouzlující, ale jejich nestabilita může lidem v jejich okolí snadno lézt na nervy.

Lev

O Lvech se ví, že milují pozornost, často jsou ale schopni zajít dost daleko, aby ji získali. Jejich potřeba být středem dění může vést k až dětinským záchvatům vzteku ve chvílích, kdy se cítí nedocenění či přehlížení. Představte si, že máte kolegu narozeného v tomto znamení, na jehož nápad není při pracovní poradě okamžitě brán zřetel, a on tak začne vyvádět. Asi takhle to vypadá.

Střelec

Střelci jsou dobrodruzi, kteří neustále hledají nový důvod k vzrušení. Přestože je to svým způsobem obdivuhodné, mohou kvůli tomu také působit nedospěle, protože kvůli této vlastnosti nejsou schopni závazků a odmítají se usadit. Jdou od práce k práci, ze vztahu do vztahu, z místa na místo a není snadné je zachytit, protože jsou neustále v pohybu.

Ryby

Kreativní Ryby jsou silně napojené na svou intuici a řídí se téměř výhradně právě tou, možná proto ale mívají tendence z reálného světa utíkat do své fantazie. Když mají čelit problémům, raději se zasní, aby se vyhnuly zodpovědnosti a konfrontaci. Tato útěkářská metoda může mnohým připadat nedospělá.

Poslechněte si věštbu na říjen od kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.