Jak se hýčkat podle horoskopu: Kozorozi potřebují utrácet, Býci zpívat a tančit

Přes všechny povinnosti a snahu udělat šťastnými ostatní, lidé často přehlíží sebe a své vlastní potřeby a touhy. Nejdůležitější vztah v životě ale člověk udržuje právě se sebou samým, proto je důležité si dělat radost. Pokud nevíte, jak se hýčkat, nechte si napovědět svým znamením zvěrokruhu.

Beran

Lidé narození v tomto znamení jsou impulzivní a vášniví, proto se rádi střemhlav vrhají vstříc čemukoliv novému. To mohou využít k tomu, aby si našli nový koníček a rozšířili si tak obzory. Stačí zajít do obchodu a pořídit si vše potřebné, případně začít navštěvovat hodiny zaměřené na danou činnost.

Býk

Ze všeho nejlépe se Býci cítí doma. Pokud sami sobě chtějí udělat dobře na těle i na duši, mohou si na internetu vytvořit playlist svých oblíbených písní, z plna hrdla si je zpívat a tančit na ně. Probudí tak své sebevědomí a zároveň si tak dopřejí trochu pohybu, aniž by je rušily jakékoliv okolní vlivy.

Blíženci

Přítomnost v daném momentu je něco, na co by se Blíženci měli skutečně zaměřit. A není lepšího prostředku, než je procházka po městě či v parku. Mohou tak vnímat lidi, zvířata i přírodu okolo sebe, vydechnout, odložit všední starosti a domů přijít v podstatě znovuzrození. Čím delší procházka, tím lepší pocit.

Rak

Málokdy se stává, že by Raci neměli nic na práci, a když už se tak stane, tak si nějakou práci vymyslí. Nejlépe se tak mohou hýčkat tím, že se převléknou do pohodlného pyžama, ulehnou do peřin s nějakou dobrotou v ruce a pustí si oblíbený film nebo filmovou novinku, na kterou se už dlouho chystali. Mohou díky tomu pocítit okamžité zlepšení nálady.

Lev

Kdo rád obdarovává ostatní, měl by umět obdarovat i sebe. Lvi by si proto měli poskládat dárkový koš ušitý na míru jejich potřebám a chutím. Kdo jiný by lépe věděl, jak jim vyhovět? Mohou si koupit pohodlnou deku, vonnou svíčku, DVD s oblíbeným filmem, zajímavou knihu či něco chutného na mlsání.

Panna

Především k sobě samotným umí být Panny často až příliš kritické. Chtějí-li si udělat hezký den, měly by začít tím, že sepíšou seznam věcí, kterých si samy na sobě váží a mají je rády. Nahlas si je pak přečíst také není od věci – pomůže to ke zvýšení sebevědomí a člověk si díky tomu může uvědomit, jak důležitá je sebeláska.

Váhy

Leckdo se občas přistihne, jak na internetu kouká na fotky a videa lahodných jídel, Váhy to ale dělají častěji než ostatní. Hýčkat se mohou tak, že si zajdou do restaurace, ve které ještě nebyly, nebo si domů objednají jídlo, které považují za své oblíbené. Také si mohou něco neobvyklého zkusit uvařit samy a při večeři si zapálit svíčky – skoro jako by měly rande samy se sebou.

Štír

Čas mezi lidmi Štíry spíš vysiluje, a proto sami sebe nejlépe potěší tím, že si dopřejí samotu a ticho. Mohou jednoduše vypnout telefon a číst si knihu, nebo prostě jen relaxovat v křesle a koukat z okna. Někoho možná samota ubíjí a vyčerpává, ale u jedinců narozených v tomto znamení je tomu přesně naopak, připadá jim jako wellness.

Střelec

Střelci rádi přemýšlí dopředu, jsou to rození plánovači. Aby si udělali radost, mohou si udělat nový plánovač – nikoliv diář s programem na dny, ale sešit, v němž si určí cíle klidně i na budoucí roky. Mohou si vytyčit, kdy chtějí dosáhnout svých snů, ale realisticky, a sledovat, jak se jim na cestě za nimi daří.

Kozoroh

Tvrdá dřina se někdy musí i vyplatit. Kozorozi jsou po pracovní stránce velmi disciplinovaní a mají sklony k workoholismu, stejně tak rádi šetří, protože je pro ně podstatné mít finanční polštář. Chtějí-li se ale jednou za čas trochu hýčkat, měli by po troše peněz sáhnout a pořídit si za ně to, co si normálně odpírají – například luxusnější kousek oblečení nebo doplněk do domácnosti, který jim ulehčí život. Takto utracených peněz litovat nebudou.

Vodnář

Za normálních okolností nemají Vodnáři moc času na to, aby dělali radost sami sobě, protože se věnují tomu, co považují za důležitější. Obvykle jsou to velcí milovníci jídla, pokud si zajdou do obchodu, nakoupí dobroty, které mají rádi a večer je u filmu smlsnou, pohladí tím sami sebe na duši. Mohou si také udělat dobrou večeři, když si ji uvaří sami, budou z ní mít větší radost než z té kupované.

Ryby

Reálný svět je pro empatické Ryby často příliš ošklivý, proto by neměly nad hýčkáním sebe samých příliš přemýšlet. Mohou si zajít na pedikúru a manikúru, do kadeřnictví či na kosmetiku. Znovu tak objeví své sebevědomí, uleví si od každodenních starostí a možná v něčem z toho najdou takové uspokojení, že budou prostřednictvím těchto procedur chtít relaxovat častěji.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.