Jak se oblékat podle znamení: Štírům sluší černá, Blíženci mohou experimentovat

Najít vlastní styl je leckdy složité. Vkus, stejně jako některé vzorce chování, lidé často přejímají od svých nejbližších, například od rodičů. Oblékání ale ovlivňuje řada faktorů a znamení zvěrokruhu není výjimkou. Čím byste se podle horoskopu měli při vytváření své image řídit vy?

Beran

Berani jsou známí svou ohnivou a sebevědomou povahou. To by se mělo odrazit i na jejich stylu oblékání. Odvážné a zářivé barvy, výrazné střihy a doplňky hovořící samy za sebe by proto v jejich šatníku neměly chybět. Nepostradatelnými kousky jsou pak kožená či koženková bunda, crop topy a kvalitní tenisky, ideálně takové, které se hodí i na formálnější události.

Býk

Pohodlí je pro Býky nadevše, což by mělo být vidět i v jejich šatní skříni. Oblečení z látek, jakými jsou bavlna a len, v jemných barvách a klasickém designu, je pro ně klasikou. Před trendy upřednostňují nadčasovost, levnou a lehce dostupnou módu proto nevyhledávají. Raději investují do kvalitních kousků, které jim budou sloužit dlouhodobě.

Blíženci

V tělech Blíženců se skrývají dvě osobnosti, čehož si lze všimnout i na jejich stylu oblékání. Mohou si dovolit experimentovat s různými trendy a styly, přičemž si leckdy vytvářejí vlastní. Kombinují kousky, které se k sobě zdánlivě nehodí, a přitom jim to zatraceně sluší. Zářivé barvy, divoké vzory a odvážné doplňky by v jejich skříních chybět neměly.

Rak

Nikomu není doma tak dobře jako Rakům, kteří milují pocit komfortu. Na kůži jim proto dělají dobře jemné materiály, jakými jsou například kašmír, satén či samet. Ideální pak pro ně je, pokud jsou v jemných pastelových barvách a klasickém střihu. Zároveň by neměli postrádat sentimentální kousky, včetně doplňků, které pro ně něco znamenají třeba proto, že jim je někdo daroval.

Lev

Odvaha a sebevědomí Lvům nechybí, což by jejich oblékání mělo odrážet. Vyčnívat z davu je pro ně důležité a outfit je k tomu ideálním nástrojem. Proto jsou pro ně dokonalé výrazné doplňky, jako jsou například netradičně tvarované a velké sluneční brýle či obrovské náhrdelníky. Na oblečení by pak neměly chybět výrazné vzory.

Panna

Citem pro detail a perfekcionismem jsou Panny proslulé, což je nepřehlédnutelné i při pohledu na jejich oblečení. Mají rády čisté linie, jednoduchý design a neutrální barvy, mezi které se řadí i nejrůznější odstíny béžové. Kvalita je pro ně nad kvantitou, proto si raději pořídí něco, co budou moci i při častém nošení mít celé roky, než aby si koupily kousek, který se brzy opere či prodře.

Váhy

Harmonické a vyrovnané Váhy věří na role pohlaví a podle toho se také oblékají – muži skutečně mužně, dámy pak do dívčího. Ženám sedí krajkové či šifonové oblečení, tedy látky stejně křehké jako ony. Dávají přednost jemným barvám a mnohdy ani v létě si neodpustí šátek jako doplněk. Jejich sbírka by proto v šatníku chybět neměla.

Štír

Štíři jsou tajemnými osobnostmi a tak mohou působit, jako by vypadli z Addamsovy rodiny. Milují tmavé barvy, především pak černou, styl takzvaně na hraně, vysoké boty, odvážné a výrazné doplňky a také cokoliv koženého či koženkového. S oblečením se nebojí riskovat a experimentovat, tudíž i v tmavých barvách umí pokaždé vypadat jinak.

Střelec

Svobodomyslní Střelci se ve svém oblečení rádi cítí volně, což by mělo být vidět. Mají rádi hravé designy, křiklavé barvy a pestré vzory. Lidé narození v tomto znamení rádi cestují a spolu s destinacemi se mění i jejich styl podle toho, kterou zemi či kulturu zrovna navštívili. Kupovat oděvy v autentických stáncích pro ně má své kouzlo.

Kozoroh

Praktičtí Kozorozi preferují klasické styly, neutrální barvy a kvalitní látky, jakými jsou například vlna a tvíd. Především jejich doplňky bývají nadčasové a kupují si takové, o nichž ví, že je budou moci nosit i za deset let – například hodinky či kožené kabely. Aktuální trendy většinou nesledují, protože elegance je pro ně nadevše.

Vodnář

Nekonvenční a volnomyšlenkářští. Takoví jsou Vodnáři, kteří pokud se nebojí ukázat svou excentričnost, rádi experimentují s kombinacemi různých stylů a kusů oděvu. Sedí jim odvážné barvy, unikátní vzory a nevšední doplňky. V sekáčích se cítí jako doma, nekoupí tam ale kdeco, hledají spíše starší originální kousky, které mohou jejich šatník oživit.

Ryby

Ryby často rády utíkají do světa vlastní fantazie, kde se cítí pohodlně. K podobnému pocitu v reálném světě jim může pomoct oblečení. Proto si potrpí na jemné látky, jako jsou satén či šifon, pastelové barvy a vzdušný design. Na odvážné outfity je neužije, raději si vezmou něco, v čem se cítí dobře, a doplní to jemným šperkem.

Oblečení se dá sehnat i díky ekologickému swapování:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.