Velký horoskop na říjen: Berani by měli uzavřít minulost, Vodnáře čekají změny

AURA: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co vám předpovídají hvězdy na měsíc, v němž hraje listí všemi barvami, vyřezávají se dýně a bývá ještě stále celkem příjemné počasí? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na říjen 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Je dobré vyřešit všechny staré věci a uzavřít minulost, jen někdy to nejde najednou. Musíte si vše rozvrhnout, postupně otvírat a dokončovat, co je potřeba. V rámci vaší rodiny se bude hlavně jednat o nedokončené věci doma nebo na chalupě. Budete mít šanci tím pověřit partnera, udělejte to.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Berana.

Býk

Začátkem měsíce vás čeká menší flirt. A budete dokonce okouzleni, a pokud to nezastavíte, můžete se i zamilovat. Vaše tajemství byste si měli nechat především pro sebe. Sice budete mít tendence svěřit se kamarádce, ale dejte si pozor, může vás třeba i nechtěně prozradit.

Přečtěte si podrobný horoskop říjen pro Býka.

Blíženci

Pozor si dejte na peníze, a to jak na začátku měsíce, tak na jeho konci. Stále vám totiž budou hrozit ztráty a špatné investice. Koncem měsíce přijdou ztráty spojené se vztahem, ale zažijete i skvělý sex, lásku a budete se odrazovat od nějaké akce, ale je to zbytečné, zvítězí jen váš strach.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Blížence.

Rak

Z minulosti se objeví někdo, kdo vás dlouho neviděl. Potkáte se úplně náhodně a nebudete si moci nějaký čas vzpomenout, odkud ho znáte. Nakonec se vám to podaří rozluštit a pak si vzpomenete, proč jste na toho člověka chtěli zapomenout. Možná se otevřou staré rány, ale buďte rádi, aspoň se to trauma uzdraví.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Raka.

Lev

Naučte se řídit vlastním rytmem, často podléháte vlivu okolí a jste hodně empatičtí, což vám může kazit dobrou náladu. Tento týden navštívíte nějaké místo, které pro vás bude hodně depresivní, a ač přijdete se skvělou náladou, okamžitě se změní.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Lva.

Panna

Začátkem měsíce se budete rozhodovat, zda s partnerem zůstanete. Uvědomujete si, že láska zmizela a že už tam není to, co jste zažívali na začátku vztahu. Čeká vás rozhodování, zda vašemu vztahu dát ještě šanci, nebo ho opustit. Nakonec se nejspíše rozhodnete pro rozchod.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Pannu.

Váhy

V druhé půlce měsíce se můžete s někým setkat a přijdou vám do života nové začátky a také možnosti nového vztahu. Koncem měsíce začnete řešit nějaké úřední záležitosti a tam se nic nepohne kupředu, to vás bude deprimovat. Něco nového přichází ještě na konci měsíce, ale budete se rozhodovat, zda to vůbec chcete.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Váhy.

Štír

V prvních dnech října se budete ve svém životě posouvat, a to přinese určitý boj, sice se od něho budete odrazovat, ale nějakou dobu se vás bude týkat. Hlavně ten vnitřní boj bude náročný. Pak si s někým vše vyříkáte a vše bude najednou v pořádku. Sice přijdou překážky, ale osud vám je pomůže překonat.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Štíra.

Střelec

Někdo z vaší rodiny ve vás bude chtít vyvolat pocit viny a vám se to nebude líbit. Uvědomíte si, že to není poprvé a že jste to roky snášeli, jenže teď už to tak nechcete. Nebojte se nastavit si hranice a bránit se. Pokud se to bude týkat vašeho partnera, tak mu dejte jasně najevo, jak se cítíte.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Střelce.

Kozoroh

V říjnu budete hodně řešit protiklady. Jeden den se totiž budete cítit skvěle a druhý den zjistíte, že to vše byla pouze iluze. Hodně akcí vás čeká na začátku měsíce, na jeho konci se můžete víc dohadovat než radovat. Nebojte se, stihnete zažít i skvělý sex a možná i lásku, ale pozor, nemusí být dlouhodobá.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Kozoroha.

Vodnář

Čeká vás měsíc plný změn a nových začátků, a to jak v partnerství, tak v práci. Vše bude probíhat rychle, ale hlavně to bude pro váš prospěch. Jenže vy si nebudete jisti, zda to opravdu chcete. Nechte to uležet, postupně se vám otevřou ty správné dveře. Ničeho se nebojte.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Vodnáře.

Ryby

V průběhu měsíce si uvědomíte, že vám partner poskytuje jistoty, podporu a velkou lásku. Bude se chovat hodně dominantně a partnersky, ale bude prožívat i beznaděj, protože nebude cítit jistoty kvůli velké změně, která ve vašem vztahu probíhá. Na konci měsíce vše vyřešíte a budete mít radost, že to umíte vyřešit. Vše se srovná.

Přečtěte si podrobný horoskop na říjen pro Ryby.