Velká věštba na říjen pro Kozorohy: V půlce měsíce byste neměli řešit nic důležitého

KOZOROH: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Kozorohy v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, což je karta, která říká: dvakrát měř a jednou řež. Vše tedy v tomto měsíci dělejte s rozvahou a pozvolna. Ne nadarmo se říká, že práce kvapná je málo platná.

Co říkají mariášové karty?

Čeká vás celkem hezký začátek měsíce se spoustou možností. Dost lidí za vámi bude chodit pro radu. Pokud jste se chtěli někde nějakým způsobem projevit, například publikovat, máte nejlepší období právě začátkem října nebo pak také na konci měsíce.

Během druhé dekády si dávejte pozor. Potkáte člověka, kterému se nezavděčíte, ať budete dělat cokoliv. Může to být starší žena, možná i muž. Buďte opatrní, když tento člověk bude zjišťovat, co děláte o víkendu, protože pokud zjistí, že máte volno, ihned vás zaúkoluje a vymyslí nějaký plán, jak byste mu mohli pomoci.

Třetí dekáda už bude v lepších energiích. Získáte uznání, někdo vás pochválí za váš nápad nebo ho bude obdivovat. Vy budete mít pevné kramfleky i na naprosto tvrdém terénu. Budete mít naprosto jasný přehled a budete si vědomi své vlastní síly a všeho, co umíte. Nemusíte se bát ani v citové oblasti. Pokud byste chtěli řešit cokoli citového, bylo by dobré nedělat to během druhé dekády, nechte to až na konec měsíce.

Kámen štěstí pro Kozorohy - tygří oko

Tygří oko dokáže dokonale odhalit lež a poznat pravdu. Noste ho u sebe, pomůže vám zvýšit pocit sebejistoty a usnadní říkat těžkou pravdu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.