Velká věštba na říjen pro Lvy: Nevěřte všemu, co vám kdo řekne

LEV: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Lvy v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Pětka mečů. Ta říká, že si nemáte nic dělat ze starostí, které jsou spíš jen ve vaší hlavě. Věci, které řešíte, by vás neměly negativně ovlivnit. Mohou to být řeči nebo myšlenky ostatních. Vůbec si jich nevšímejte.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce byste se měli dostat z nějaké ne úplně pěkné situace, která se táhla delší dobu. Nejspíš ji ukončíte a zhostíte se toho se ctí. Hned pak by mohla přijít pracovní nabídka. Zpočátku to bude vypadat jen jako výpomoc, nakonec by se z toho mohlo vyklubat něco pravidelného. Začátkem října si také hlídejte své zdraví.

Během druhé říjnové dekády si dejte pozor na partnerské kolize. Raději zbytečně nezvyšujte hlas. Budete si hlídat věci týkající se vašeho majetku. Jako kdyby se vám někdo pokoušel něco překazit, vzít. Může vám závidět něco, co máte, a myslet si, že jemu to bude sloužit lépe. Proto raději nikomu nic nepůjčujte, pokud o to nechcete přijít.

Během třetí dekády čekejte příliv možných nabídek někam jet, něco poznávat. Nemusí to být hned, ale mohlo by to být zajímavé a také cenově výhodné, takže o tom budete přemýšlet. Dávejte si pozor, co vám kdo bude říkat o lidech, které máte rádi. Ne vždy to musí být pravda.

Kámen štěstí pro Lvy - sluneční kámen

Když k sobě potřebujete přitáhnout pozornost, pomůže vám sluneční kámen. Má sílu slunce, pozitivní energii a pomáhá vašemu rozvoji i popularitě. Přitahuje pozitivní energii a pomáhá získávat vítězství. Také je kamenem zdraví a sexuality. Velmi silně umí čistit všechny aury, podporuje partnerský sex a dodává dobrou náladu.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.