Velká věštba na říjen pro Štíry: Řiďte se rozumem a bude se vám dařit

ŠTÍR: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Štíry v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Šestka mečů. To je velmi pozitivní karta, která pomůže, pokud se budete řídit víc rozumem než momentálními výkyvy nálad. Když si dokážete věci racionálně odvodit, pak může být pro vás tento měsíc velmi přínosný a ziskový.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce si dávejte pozor na manipulativní ženu ve vašem okolí, která to sice myslí dobře, ale zisk bude plynout k ní. Hlídejte si také své zdraví. Bude dobré, abyste kontaktovali své blízké, lidi, na kterých vám záleží, protože budou potřebovat vaši pomoc.

Během druhé dekády si budete střežit určité zprávy, aby o nich nikdo nevěděl, protože by mohly vyvolávat žárlivost. Také můžete mít nabídku na vztah. Pokud byste do něj šli, bylo by dobré udržet ho co nejdéle v tajnosti. Vždy je dobré nechat květinu nejdříve dobře zapustit kořeny a teprve ve chvíli, kdy je silná, ji ukázat.

Třetí dekáda vychází naprosto krásně, pro mnohé Štíry to bude narozeninové období. Krásné karty vychází pro city, lásku, rodinu, seznamování, společenské události. Jediné, co vám může dělat trochu vrásky, je nějaký člověk z minulosti, který bude mít tendenci vám radost kazit. Bude dobré, když se nedáte.

Kámen štěstí pro Štíry - opál

Opál umí navrátit zpět všechnu energii. Posiluje vůli k životu, zlepšuje paměť, přináší optimismus, patří mezi nejsilnější léčivé kameny. Pomáhá vybrat si ten správný směr a vytváří trvalé pouto mezi vědomím a podvědomím, čistí naše srdce i mysl.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.