Velká věštba na říjen pro Vodnáře: Čeká vás klidný a krásný měsíc

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Vodnáře v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází krásná Šestka disků. Ta předpovídá, že budete samaritány, budete pomáhat ostatním, někdy ale až na svůj vlastní úkor. Je to klidná a požehnaná karta. V materiální sféře by vám nemělo nic chybět. Může vám připadat, že je vše příliš stereotypní, rutinní a nic se neděje, tato karta ale ukazuje období, na které se později vzpomíná s láskou a nostalgií.

Co říkají mariášové karty?

Velmi pěkně vychází první dekáda, pokud se nenecháte vyděsit hned v prvních říjnových dnech nepravdivými zprávami, o které v tomto období nebude nouze. Naštěstí dokážete zjistit, kde je pravda a kde ne. Konec této dekády přinese radost, nejspíš si dopřejete nějaký dárek. Bylo by dobré být někdy zdravým egoistou. Když vy sami dokážete dopřát něco sobě, prospějete tím sobě i lidem kolem vás.

Ve druhé dekádě může přijít nabídka na výlet ve společnosti někoho příjemného. Také vás možná čeká návštěva starších lidí nebo rodiny. Vše by mělo být ve velice pozitivních energiích.

Třetí dekáda přinese jakési odpíchnutí a vy se posunete dál. Půjde to ale pozvolna, takže to uvidíte až zpětně. Každopádně to vše budou pozitivní věci. Čeká vás hodně lásky a celý tento měsíc pro vás vychází velmi pěkně.

Kámen štěstí pro Vodnáře - akvamarín

Pokud se bojíte létat a cestovat i jinými dopravními prostředky, posílí vás akvamarín. Bude vás chránit. Pomáhá také vědomému vyjádření a pravdivým slovům.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.