Velká věštba na říjen pro Blížence: Něco uzavřete a vstoupíte do nové etapy

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Blížence v desátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký kámen jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází krásná karta Svět. Ta vám slibuje cestování, mohou se vám uzavřít některé věci, jste na konci jedné a začátku druhé etapy.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce slibují karty cesty. Také si během první říjnové dekády hlídejte své zdraví. Přijde spousta informací a inspirace. Budete se chtít někam podívat, ne vše ale půjde hned. Mohou se objevit nějaké klacky pod nohama. Nebude to ale nic, s čím byste si nedokázali poradit.

Ve druhé dekádě se může přihlásit někdo se starým závazkem, který jste kdysi slíbili. Mohli byste se toho zhostit celkem se ctí, přestože se vám to nebude příliš hodit.

Třetí dekáda slibuje finanční radosti. Pokud rádi pokoušíte štěstí, klidně si běžte vsadit. Můžete také získat dobrou inspiraci, nabídku nebo menší obchod. Nezadaní se mohou koncem října seznámit s někým, s kým jim bude dobře. Jen si hlídejte své soukromí a moc toho zatím na sebe neprozrazujte. A také si dávejte pozor, zda ten druhý nehovoří negativně o ostatních, o lidech, které potkal. Mohl by pak podobně mluvit i o vás.

Kámen štěstí pro Blížence - chalcedon

Chalcedon je kámen, který vám pomůže ve chvíli, kdy máte ošklivé sny a něčeho se bojíte, případně jste vystaveni psychickým útokům někoho jiného. Zajistí ochranu před přílivem cizích myšlenek či negativních pocitů pocházejících od jiných lidí. Noste jej s sebou i tehdy, pokud chcete sami zklidnit vlastní hněv.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.