Velká věštba na říjen pro Střelce: V práci můžete dostat pochvalu nebo víc peněz

STŘELEC: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Střelce v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Vyšší soud. To je velmi zvláštní, transformační karta, která představuje znovuzrození, regeneraci, když je potřeba, abyste se očistili. Někdy se stane, že věci přicházejí samy od sebe, aniž byste si o to řekli, a vy jste najednou postaveni před hotovou věc a je na vás, jak na to zareagujete. Pokud žijete dobrý život, druhým neubližujete, je to velmi dobrá a nápomocná karta. Pokud ale někde něco nemáte v pořádku, může to být pro vás trochu bolavější. Nicméně se toho nebojte, vždy je to pro vaše vyšší dobro.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem října půjdete z extrému do extrému. Budete mít spoustu nápadů, v jednu chvíli budete plni entuziasmu, ve druhé se ve vás probudí kritik, který se bude ptát, zda to má všechno smysl. Kritice může ještě pomoci nějaká osoba z vnějšku, které byste hned chtěli říct své nápady a přání a ze strany této osoby může přijít ledová sprcha. Počítejte s tím, a pokud máte něco, co vám přináší radost, držte si to co nejdéle pro sebe a až když si budete jistí, jděte s tím ven. Hlídejte si také starší ženu, která může vyvíjet ne úplně příjemné tlaky, může pomlouvat, srážet vás dolů.

Druhá dekáda přinese přízeň někoho důležitého, výše postaveného. Můžete dostat pochvalu od svého šéfa nebo vedení. Je možné, že i vy tomuto člověku dokážete udělat radost. Budete možná i cestovat, karty vám předpovídají radost z výletů, určitě si tedy nějak hezky naplánujte víkendy. Karty vám předpovídají také radost spojenou s učením nových věcí. Proto se toho nebojte, můžete zlepšit své dovednosti a pak je třeba prodat v pracovním procesu a získat pochvalu nebo možná i přidáno.

Třetí dekáda může přinést zisk, který bude zasloužený. Do vašeho domova přijde radost a také něco, s čím můžete počítat, ať už to bude v materiální, nebo citové oblasti. Tato dekáda vychází absolutně nejlépe.

Kámen štěstí pro Střelce - turmalín

Turmalín nosí mágové i lidé, kteří se chtějí posílit a ochránit se před lidmi, kteří jim tak úplně nepřejí. Je to kámen ochrany a silné energie. Chrání citlivé a empatické lidi před vyčerpáním z emocí druhých lidí. Utváří štít mezi vaší vlastní aurou a energií přicházející z vnějšku.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.