Velká věštba na říjen pro Váhy: Využijte příležitosti, které se vám nabídnou

VÁHY: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Váhy v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází karta Slunce. To je jedna z nejkrásnějších karet, která slibuje štěstí. Pokud se bojíte, že něco špatně dopadne, nemusíte si  tento měsíc dělat starosti.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují, že tento měsíc nebudete sami, budete mít podporu lidí, o které se můžete opřít. Mohou přijít starosti úředního nebo papírového charakteru, vy ale přijdete na to, jak vše vyřešit, a dokonce se díky tomu můžete i něco přiučit. Každopádně vás to posune dál.

Druhá dekáda přinese docela zajímavé příležitosti. Měli byste mít možnost získat výhody, zisky a bude to nečekaná nabídka. Neuzavírejte se tomu, bude potřeba, abyste těmto příležitostem trochu pomohli. Čekají vás pravděpodobně i nějaké výdaje spojené s cestováním nebo úředními věcmi.

Během třetí dekády vám radost budou dělat vaše děti, rodina. A vy už budete vědět, že jste zvládli a ustáli vše, co jste potřebovali. Zadané i nezadané Váhy mají možnost navázání nových vztahů. Pro zadané to bude o to zajímavější, že se kolem nich bude točit někdo, kdo je bude pokoušet. A je na jejich rozhodnutí, zda stojí za hřích, nebo ne.

Kámen štěstí pro Váhy - malachit

Malachit patří mezi nejmocnější kameny, je obdařený velikou silou. Pohlcuje negativní energie, díky němu je možné prožít mnohem intenzivnější život. Jedná se o kámen kreativity a změny, podněcuje k dobrodružství. Pomůže vám, když potřebujete udělat nějakou radikální změnu. Posílí vaši odvahu a pomůže vám odpoutat se od nezdravých pout, ukončit toxické vztahy a odklidit to, co vám stojí v cestě. Zbystřete, pokud se váš malachit rozpadne na kousky. Může to být varování, že k vám směřují negativní energie a vy se musíte chránit.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.