Velká věštba na říjen pro Panny: Těšte se na konec měsíce, bude nejlepší

PANNA: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Panny v desátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký kámen vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Čtyřka holí. Ta předpovídá, že se v tomto měsíci nezastavíte a budete hodně pracovat. Tato karta také podporuje všechny stabilní a dlouhodobé vztahy.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce buďte opatrní na své zdraví i na to, co kde a komu řeknete. Jak se říká, cokoli řeknete, může být použito proti vám. Zejména partner bude citlivý a může si vaše řeči vyložit jinak, než byste chtěli.

Druhá dekáda ukazuje možnou nepříjemnost v zaměstnání. Přijde velmi rychle, ale i kdyby to vypadalo na dlouhodobý problém, velmi rychle se najde řešení.

Třetí dekáda bude hlavně o radostech, které vám budou dělat vaši blízcí, děti. Také se může stát, že přijdete na to, že se někomu líbíte. Kolem vás bude docela živo. Rozhodně neseďte doma, choďte do společnosti. Konec měsíce vychází velmi pěkně. Vypadá to, že se také pustíte do vnějšího upravování sebe sama nebo něčeho, na čem vám záleží. A z původně malého liftingu nakonec může být velká generální oprava.

Kámen štěstí pro Panny - lapis lazuli

Při hledání vaší životní cesty vám pomůže lapis lazuli. Zvýší parapsychologické schopnosti, posílí spojení s duchovním světem, pomůže odvrátit černou magii a umocní pocit vlastní síly. Nošený v náušnicích posílí vaši vlastní autenticitu vůči sobě i druhým a otevře vás pro získávání zpráv od vašeho vyššího já.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.