Střelec – Měsíční horoskop (říjen 2023)

Střelec říjen

Někdo z vaší rodiny ve vás bude chtít vyvolat pocit viny a vám se to nebude líbit. Uvědomíte si, že to není poprvé a že jste to roky snášeli, jenže teď už to tak nechcete. Nebojte se nastavit si hranice a bránit se. Pokud se to bude týkat vašeho partnera, tak mu dejte jasně najevo, jak se cítíte.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše je tak, jak má být.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Váhy

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Tento měsíc pro vás bude náročnější ve spojitosti se vztahy. Už na začátku měsíce se můžete s partnerem pohádat a možná začnete řešit i rozchod. Také se budete bavit o stěhování nebo nějakých změnách. Hádky budou bohužel pokračovat i na konci měsíce a budete jeden s druhým bojovat.

Práce

Máte možnost zajímat se o nějakou pozici v rámci vaší firmy. Jedná se o práci, která by vás bavila a naplňovala. Tuto informaci můžete náhodně získat na začátku měsíce. Pokuste se o tom dozvědět co nejvíce a nebojte se o to více otevřeně zajímat. Případně si řekněte o to, aby vám přidali peníze.

Peníze

Pozor na ztráty na začátku měsíce, ty pro vás budou nemilé, ale pak už to zase bude v pořádku, a na konci měsíce budete mít dokonce majetnický pocit k vašim financím.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Slinivka. Fialová.

Podívejte se, co přinese říjen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také