Horoskopy

23. září 2023 05:37

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen pro Raky: Nevrhejte se do ničeho po hlavě, vymstilo by se vám to

RAK: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Raky v desátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký kámen jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků. Ta říká, že je potřeba všechny věci dělat s rozvahou, do ničeho se nevrhat příliš po hlavě, ale postupovat pomalu, krok za krokem.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují celkem poklidný a hezký start měsíce. Měli byste zvládnout vše, co potřebujete. Jen si dávejte pozor na lidi, kteří mohou mít kousavější poznámky. Vyhýbejte se všem, kteří rádi roznáší různé řeči. A také si dávejte pozor na to, co řeknete vy. Co jednou vypustíte z úst, už nemůžete vzít zpátky. Mohli byste se někoho nechtěně dotknout a špatně se to pak dává do pořádku. Budete mít také příležitost k různým cestám a nejspíš se budete věnovat i vlastní rodině a starším lidem, které máte rádi a kteří mají rádi vás.

Během druhé dekády si dejte pozor na cestách. Buďte opatrní, nejezděte rychle, dávejte pozor nejen na sebe, ale i na své okolí. Nepozornost může být větší a opatrnost bude na místě. Karty ukazují člověka, který nemusí být tak zodpovědný a dělá potíže na všech frontách. Hlídejte i své děti, aby na ně někdo neměl negativní vliv. Měli byste to vše nakonec zvládnout, ale bude to pro vás zkouška.

Konec měsíce vychází krásně pro všechny zamilované Raky. Někdo vám udělá radost, pokud jste čekali například na nějaké vyznání lásky. Pro nezadané přichází období, kdy by bylo dobré s tím něco dělat. Nebojte se vyjít mezi lidi, dát si třeba i inzerát na seznamku. Využijte období, kdy vám bude v tomto směru přáno!

Kámen štěstí pro Raky - kalcit

Kalcit ovlivňuje čakru třetího oka, bystří rozum a posiluje paměť. Působením tohoto kamene v oblasti čela dochází k odstranění zastaralých způsobů myšlení a k prozření. Kalcit také posiluje mystické prožitky, meditace, modlitby a kontakt s duchy. S jeho pomocí můžete druhým posílat energii na dálku. Je také důležité, jakou má barvu. Růžový kalcit přináší lásku, modrý hojí, zelený přitahuje hojnost a průzračný zase pozitivní energie.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.