Velká věštba na říjen pro Býky: Něco nového vymyslíte a bude se vám dařit

BÝK: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Býky v desátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký kámen jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází krásná Trojka disků. Ta slibuje, že by se vám mělo dařit, měli byste být v pracovním nebo studijním procesu, který má smysl a bude velmi plodný.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce přinese radosti, které vám mohou dělat mladší členové rodiny. Také se můžete dozvědět o těhotenství někoho z vašeho okolí. Pravděpodobně si pro sebe dopřejete něco, co vám udělá radost. Možná navštívíte kadeřníka, dopřejete si wellness a podobně.

Druhá dekáda bude o získávání informací, které jsou pro vaši radost. Možná si naplánujete nové projekty. Dozvíte se něco, co vás inspiruje, co vám přinese nový nápad. Nebudete na to sami, pomůže vám v tom nějaká žena. A vy cosi zorganizujete, aby se vám lépe dařilo, ať už to bude v soukromé, nebo v pracovní oblasti.

Během třetí dekády si musíte dávat pozor, aby vás někdo nenapálil. Nicméně, když se někdo takový ukáže, vše vás bude varovat. Buďte ostražití. Také možná podniknete krátkodobé cesty, nejspíš nějaké výlety. A může přijít i nečekaný výdaj týkající se nějaké větší věci, která přinese dobro celé rodině. Může to být investice do dovolené, čehokoli, co vám nese něco pozitivního.

Kámen štěstí pro Býky - selenit

Skvělý kámen pro vás může být selenit, který umí čistit energie, podporuje životní změny, tiší nejistotu a starosti, dodává klid, posiluje schopnosti svého nositele, reguluje přetížení a nadměrné sebevědomí, podporuje vnitřní vývoj, laskavost a intuici.

Vezměte selenit do rukou a v myšlenkách jím kolem sebe vytvořte kouzelný ochranný magický kruh. Pak nechte selenit ve výšce očí a zafixujte na něj svůj pohled. Soustřeďte svoji pozornost na záda a představte si, jak se vám v nich zvětšuje modrá krční a zelená srdeční čakra. Jako by pulzovaly a brněly a s každým nádechem vnímejte, jak jsou silnější. Jejich záře se roztáhne na celá vaše záda a zahustí vaši čistě jasnou auru. Tu v myšlenkách zabalte do purpurové záře a na svých zádech si představte nezničitelné stříbřitě lesklé zrcadlo, které odráží vše, co k vám proudí. Vnímejte, jak jsou vaše záda plná síly. Nakonec můžete říci silné zaklínadlo na ochranu: „Ablana tanalba.“

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.