Velká věštba na říjen pro Berany: Vše zvládnete lépe, než si myslíte

BERAN: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co čeká Berany v desátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký kámen jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází karta Páže mečů. Počítejte s tím, že se budete snažit sbírat informace, prodrat se dál, budete plní energie a odhodlání, budete vnímat, co se kolem vás šustne. Také si dávejte pozor na lidi kolem vás, kteří se honí za kariérou a jsou schopni vylézt po zádech ostatních hezky nahoru.

Co říkají mariášové karty?

Pro první říjnovou dekádu slibují karty celkem příznivé období. Mělo by se vám dařit, radost vám budou dělat děti. Menší nepříjemnosti se mohou objevit ohledně zdraví, hlídejte si, ať někde zbytečně nenastydnete. Čeká vás také placení účtů, které přijdou. I když to bude vypadat ze začátku zlověstně, zvládnete vše lépe, než si myslíte. A nakonec můžete získat i nějaký přivýdělek.

Druhá dekáda bude trochu podobná té první. Může přijít znovu něco k placení, co neovlivníte. Všechno ale vyřešíte úplně skvěle, dokonce vám někdo poradí nebo pomůže a vy získáte prostředky, které potřebujete. Možná si užijete i pěkný, byť kratší výlet, díky kterému naberete sílu.

Velmi pěkné období vás čeká ve třetí říjnové dekádě. Měli byste získat dobré informace od lidí, kteří žijí někde dál. Velmi dobře vychází přátelské vztahy. Pravděpodobně vás někdo požádá o pomoc nebo protislužbu. Každopádně pro vás bude toto období přínosné, dokážete ustát s nadhledem vše, co se bude dít. Máte se na co těšit. Budete mít vždy s kým se podělit o své starosti.

Kámen štěstí pro Berany - aventurín

Pokud vás přepadne splín, můžete si pořídit kámen štěstí aventurín neboli křišťál štěstí. Tento kámen pomůže zhojit emocionální bolest a ztrápené srdce. Pomáhá nalézt sílu i tehdy, když si myslíte, že jste ustrnuli na jednom místě. Zelený aventurín přitahuje peníze a materiální prosperitu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.