6 nejodvážnějších znamení: Lvi se nebojí selhání, Berani jdou vstříc všem výzvám

V pestré škále zvěrokruhu jsou jedinci, kteří nad ostatními vyčnívají díky své odvaze, ochotě riskovat a touze po dobrodružství. Pochodují životem jedině ve vlastním tempu a jen tak něco je nezastraší. Jaká znamení jsou podle horoskopu nejodvážnější?

Beran

Hned první znamení zvěrokruhu je v podstatě synonymem odvahy. Berani jsou přirození vůdci, kteří zcela bez obav jdou za svými cíli. Jejich odhodlanost a nebojácnost jim umožňuje čelit všemožným výzvám s hlavou vztyčenou, čímž navíc mnohdy inspirují ostatní, aby je následovali v jejich šlépějích.

Lev

Lvi disponují vrozenou odvahou, která k nim přitahuje skoro každého, kdo je pozná. Přímo z nich vyzařuje sebevědomí a užívají si, když jsou středem pozornosti. Ať už jsou jejich sny jakékoliv, jdou jim vstříc a absolutně beze strachu ze selhání. Právě v tu chvíli je jejich odvaha nejvíc evidentní a pro ostatní obdivuhodná.

Střelec

Lidé narození ve znamení Střelce jsou rození dobrodruzi, jejich touha po poznání by se dala označit za neukojitelnou. Jejich odvaha se projevuje na lásce k cestování a také na honbě k získávání nových a netradičních zkušeností. Ve světě vyhledávají svobodu a také moudrost, a to aniž by se obávali, co je mimo domov čeká.

Štír

Ačkoliv Štíři působí záhadně a je pro leckoho velmi náročné je odhadnout, uvnitř skrývají odvahu. Mají schopnost být neuvěřitelně odhodlaní a soustředění, nebojí se ponořit do hloubky vlastních emocí a čelit svým strachům. Díky tomu se z nich stávají nebojácní jedinci zdatní v kategorii osobního růstu.

Kozoroh

Kozorozi se svou odvahou nechlubí, skrývá se uvnitř. Jsou disciplinovaní, zodpovědní, a to jde dokonale ruku v ruce s jejich ambicemi. Kupředu je žene touha po úspěchu, jsou metodičtí a na jejich postupech při cestě za uznáním se odvaha ukazuje nejvíc.

Vodnář

Mají nekonvenční nápady a nebojí se je prosadit. Proto jsou Vodnáři obecně považováni za odvážné osobnosti, které nemají problém se postavit obecným nepsaným pravidlům. Jsou to rebelové a milovníci inovací, kteří mají potenciál měnit věci i v sociální sféře. Jejich odvaha spočívá ve schopnosti oprostit se od tradic a jít vstříc moderní budoucnosti.

Poslechněte si věštbu na říjen od kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.