6 nejodvážnějších znamení: Lvi se nebojí selhání, Berani jdou vstříc všem výzvám

V pestré škále zvěrokruhu jsou jedinci, kteří nad ostatními vyčnívají díky své odvaze, ochotě riskovat a touze po dobrodružství. Pochodují životem jedině ve vlastním tempu a jen tak něco je nezastraší. Jaká znamení jsou podle horoskopu nejodvážnější?

Beran

Hned první znamení zvěrokruhu je v podstatě synonymem odvahy. Berani jsou přirození vůdci, kteří zcela bez obav jdou za svými cíli. Jejich odhodlanost a nebojácnost jim umožňuje čelit všemožným výzvám s hlavou vztyčenou, čímž navíc mnohdy inspirují ostatní, aby je následovali v jejich šlépějích.

Lev

Lvi disponují vrozenou odvahou, která k nim přitahuje skoro každého, kdo je pozná. Přímo z nich vyzařuje sebevědomí a užívají si, když jsou středem pozornosti. Ať už jsou jejich sny jakékoliv, jdou jim vstříc a absolutně beze strachu ze selhání. Právě v tu chvíli je jejich odvaha nejvíc evidentní a pro ostatní obdivuhodná.

Střelec

Lidé narození ve znamení Střelce jsou rození dobrodruzi, jejich touha po poznání by se dala označit za neukojitelnou. Jejich odvaha se projevuje na lásce k cestování a také na honbě k získávání nových a netradičních zkušeností. Ve světě vyhledávají svobodu a také moudrost, a to aniž by se obávali, co je mimo domov čeká.

Štír

Ačkoliv Štíři působí záhadně a je pro leckoho velmi náročné je odhadnout, uvnitř skrývají odvahu. Mají schopnost být neuvěřitelně odhodlaní a soustředění, nebojí se ponořit do hloubky vlastních emocí a čelit svým strachům. Díky tomu se z nich stávají nebojácní jedinci zdatní v kategorii osobního růstu.

Kozoroh

Kozorozi se svou odvahou nechlubí, skrývá se uvnitř. Jsou disciplinovaní, zodpovědní, a to jde dokonale ruku v ruce s jejich ambicemi. Kupředu je žene touha po úspěchu, jsou metodičtí a na jejich postupech při cestě za uznáním se odvaha ukazuje nejvíc.

Vodnář

Mají nekonvenční nápady a nebojí se je prosadit. Proto jsou Vodnáři obecně považováni za odvážné osobnosti, které nemají problém se postavit obecným nepsaným pravidlům. Jsou to rebelové a milovníci inovací, kteří mají potenciál měnit věci i v sociální sféře. Jejich odvaha spočívá ve schopnosti oprostit se od tradic a jít vstříc moderní budoucnosti.

Poslechněte si věštbu na říjen od kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.