Nejotravnější vlastnosti jednotlivých znamení horoskopu: Blíženci jsou nerozhodní, Štíři příliš vlezlí

Uvažovali jste někdy, proč někteří lidé ve vašem okolí mají otravné vlastnosti, bez kterých si je na jednu stranu ale neumíte už ani představit? Je dost možné, že je měli zkrátka vepsané ve hvězdách. I znamení zvěrokruhu, ve kterém se člověk narodil, totiž do značné míry ovlivňuje jeho charakter. Co je podle horoskopu nejotravnější na vás?

Beran

První znamení zvěrokruhu je známé svou prudkostí, prchlivostí a zároveň nesmírným odhodláním. Netrpělivost Beranů ovšem může být v očích ostatních velmi otravná, protože se do lecčeho bezmyšlenkovitě vrhají po hlavě a kohokoliv jiného nechávají v pozadí.

Býk

Pokud je něco jisté, je to fakt, že lidé narození ve znamení Býka jsou velmi spolehliví a stabilní. K šílenství ovšem může jejich okolí dovádět jejich paličatost, protože jakmile se rozhodnou, že je něco správně, změnit jejich názor nebo je jen přimět k tomu, aby se nad ním ještě zamysleli, je v podstatě nemožné.

Blíženci

Pravděpodobně žádné jiné znamení tolik nevyniká v umění konverzace, jakmile si ale mají Blíženci ohledně něčeho udělat jasno, nastane problém. Jejich nerozhodnost je pro ostatní téměř nesnesitelná, protože stokrát změní názor, než se konečně pro něco rozhodnou definitivně.

Rak

Raci jsou rodinné typy, jsou velmi citliví, empatičtí a rádi se o své blízké dobře starají. Bohužel jsou ale zároveň schopni měnit nálady doslova z vteřiny na vteřinu. V jednu chvíli se usmívají jako sluníčko a zanedlouho jim z očí šlehají nenávistné plameny.

Lev

Hřát se na výsluní je pro Lvy nedílnou součástí života, jejich neustálá touha po pozornosti ale může leckomu připadat neuvěřitelně unavující a vyčerpávající. Chtějí být zbožňováni, a když tomu tak není, chovají se podrážděně.

Panna

Smysl pro detail a silná pracovní morálka jsou vlastnosti, které Pannám podstatně ulehčují život, minimálně po kariérní stránce. V jiných ohledech může jejich perfekcionismus nicméně ostatním dost brnkat na nervy, protože vede k rýpání a nevyžádaným radám.

Váhy

Váhy jsou skvělými diplomaty a umí vyřešit v podstatě jakoukoliv situaci zahrnující mezilidské spory. Bohužel jsou ale, stejně jako Blíženci, nerozhodné – neskáčou sice od jednoho rozhodnutí k druhému, ale hodně dlouho uvažují nad všemi pro a proti.

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra jsou sice vášniví a tajemní, ale jejich intenzita může leckomu připadat až děsivá. Mají tendence jakékoliv téma rozebrat do hloubky a často přitom narušují osobní prostor ostatních.

Střelec

Pro Střelce je charakteristická dobrodružná povaha, s tím je ale spojena i jejich neschopnost si na chvíli sednout a být v klidu. Neustále hledají nová dobrodružství, v souvislosti s tím ale málokdy dodrží předem domluvené záležitosti s rodinou či přáteli.

Kozoroh

Drive a zodpovědnost Kozorohům rozhodně nechybí, mají ale sklony k workoholismu, což u nich vede k zanedbávání osobních vztahů. Práci staví nadevše, je pro ně prioritou, ale bohužel na úkor rodiny a kamarádů, kteří je nemusí vidět celé týdny.

Vodnář

Rebelové s příčinou. Tak by se dali označit Vodnáři, kteří jsou svým způsobem vizionáři. Jsou ale dost výstřední, tak trochu i podivní a na lidi ve svém okolí mohou působit tak, jako by vůbec nebyli ve styku se všední realitou.

Ryby

Ryby jsou soucitné a mají velkou představivost, ale právě tyto dvě ve své podstatě dobré vlastnosti je často nutí utíkat od reality. Vytvářejí si vlastní svět, aby se vyhnuly tomu, co ošklivého se ve světě či v jejich okolí děje. Často mohou lidem v jejich okolí proto připadat duchem nepřítomné.

Jaký bude tento týden podle Helen Stanku, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.