Horoskopy

21. března 2023 10:15

redakce Prima Ženy

Štěstí podle horoskopu: Lvi a Střelci patří k nejšťastnějším. Co ostatní znamení?

AURA - Týdenní horoskop od 20.3. - 26.3

Štěstí je velmi vrtkavé, proto si ho musíme hýčkat. Komu bylo do vínku naděleno vrchovatě a kdo si všechno musí vybojovat? Podívejte se, jak jsou na tom se štěstím jednotlivá znamení podle horoskopu.

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou plní energie, temperamentu a nechybí jim rozhodnost a houževnatost. Často si jdou za svým cílem tvrdě, na štěstí nehledí, a to jim jde paradoxně samo naproti. Svým postojem k životu překonají každou překážku, která jim snad stojí v cestě. Nebojí se riskovat a často se kvůli tomu ocitnou v nezáviděníhodných situacích. Ale osud hraje v jejich prospěch, protože je pro ně risk dost často velký zisk.

Býk

Lidé narození ve znamení Býka bývají velmi spolehliví, ale hlavně přitahují štěstí. Bývají často obdařeni materiálním bohatstvím a penězi. Dokážou být ve správný čas na správném místě a umí chytnout příležitost za pačesy. Bývají velice bystrými investory, kteří přesně vědí, do čeho se vyplatí investovat nejen peníze, ale i svůj čas. Obklopují se lidmi, kteří je činí šťastnými a smůla je slovo, které prostě nemají ve slovníku.

Blíženci

Blíženci mají kolem sebe rádi společnost, a pokud jsou jim na blízku samí příjemní lidé, víc ke štěstí nepotřebují. Jsou skvělými spolupracovníky, kamarády, týmovými hráči. Rádi se smějí a umí rozveselit i ostatní. Problém nastává ve chvíli, kdy musí být sami. Samota je baví jen chvíli, ke spokojenému životu a štěstí prostě a jednoduše potřebují blízké, s nimiž je jim dobře a které zahrnují láskou a dárky. Opatrní by měli být v případě velkých rozhodnutí, mají totiž tendenci vše konzultovat s jinými lidmi, což může zatemnit jejich vlastní úsudek. Pokud se nenechají ovlivnit, pak i na ně se usmívá velmi často štěstí.

Rak

Raci jsou velmi silně emočně založeni, bývají citliví a ochotně přispěchají na pomoc každému v nouzi, ale často jsou také impulzivní a činí překotná rozhodnutí, za která musí nést následky. Podléhají iluzi štěstí a dokážou sami sebe svými unáhlenými rozhodnutími o štěstí velmi rychle připravit. Když však najdou správný přístup a naučí se zachovat si v kritických situacích nadhled a odstup, štěstí jim přeje.

Lev

Znamení Lva je jedním z nejšťastnějších znamení zvěrokruhu. Lidé v něm narození jsou charismatičtí, spontánní a plní pozitivní energie. Šíří kolem sebe neochvějně přirozenou auru vůdce. Jsou sebevědomí a nebojí se riskovat. Díky tomu se k nim štěstí jen málokdy obrátí zády. Ostatní se v jejich společnosti cítí velmi dobře a jsou k nim přitahováni silou, kterou nedokážou ovlivnit. I proto jsou Lvi proslulí velkým štěstím v lásce. A nevyhýbá se jim ani štěstí ve hře a financích celkově.

Panna

Panna se svým analytickým myšlením, smyslem pro detail a skvělým plánováním na štěstí nebo smůlu jednoduše nevěří. Je to pro ni něco tak neuchopitelného, že se tím prostě odmítá vůbec zaobírat. Pokud nemá v ruce přesnou tabulku, popis nebo analýzu, není pro ni daná informace relevantní. Přesto to neznamená, že by snad Panny neměly v životě štěstí. Naopak. Díky své pracovní morálce a logickému myšlení dokážou vycítit příležitost na kilometry daleko a okamžitě ji využijí. Jejich chytrá rozhodnutí prostá emocí je pak dovedou k velkému finančnímu úspěchu.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah prostě umí rozdávat radost. Nade vše milují, když se s nimi lidé cítí dobře, když je mohou inspirovat, ale i utěšovat. Sami se rádi uzavírají do svého nitra, aby načerpali zpět ztracené síly. Jestli existuje nějaké znamení, které se umí opravdu správně rozhodovat, pak jsou to bezesporu Váhy. Možná je to dané tím, že jim rozhodnutí leckdy trvá celou věčnost, ale když už ho udělají, bývá většinou správné. Nejspíš i proto jde o jedno z nejšťastnějších znamení zvěrokruhu, které si užívá nejen štěstí v pracovních a obchodních záležitostech, ale také v lásce.

Štír

Toto znamení je jedno z těch, kterým bychom nejspíš dali nálepku smolaři. Ale Štíři jsou velmi odolní a přizpůsobiví, a i když se jim občas smůla lepí na paty, dokážou ji využít ve svůj prospěch a nakonec z celé situace vyjít jako vítězové. I Štíři mají šanci na úspěch a štěstí, nesmí však dělat unáhlená rozhodnutí, ale naslouchat své intuici a přidat ke svým rozhodnutím také pořádnou dávku opatrnosti. Pak se jich štěstí nepustí.

Střelec

Střelci jsou dětmi Štěstěny a jen zřídkakdy si musí projít zklamáním. Možná i proto jsou velmi optimističtí a život si umějí vychutnat každým douškem. Jsou obdařeni hojností a štěstím snad ve všech možných podobách. Mívají až neuvěřitelné štěstí v lásce, díky němuž potkají téměř vždy svou spřízněnou duši. Jsou duší dobrodruzi, a když se jim náhodou nedaří, na všem dokážou najít něco pozitivního.

Kozoroh

Kozorozi sice nepatří k těm nejšťastnějším znamením, ale to neznamená, že si své štěstí nedokážou vybojovat. Naopak, jejich houževnatost, odolnost a dost často i drzost jim pomáhá dostat se ke zdárnému cíli navzdory překážkám, které jim osud staví do cesty. S trpělivostí sobě vlastní dokážou z každé situace vytěžit to nejlepší a díky tomu pak dosáhnou i kýženého úspěchu. Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou vždy odhodlaní převzít kontrolu nad svým životem a získat přesně tolik štěstí, kolik potřebují.

Vodnář

Vodnáři jsou velmi kreativní, odvážní a mají přirozený talent nacházet řešení každého problému. I když se ocitnou v nezáviděníhodné situaci, nikdy se nevzdávají a dokážou z ní vytěžit maximum pro své štěstí a spokojenost. V jejich neprospěch občas hraje chaos a nepořádek, který kolem nich panuje. Ale díky své flexibilitě a schopnosti odhalit každou slibnou příležitost dokážou chytnout štěstí za pačesy a přitáhnout si ho do života osudu navzdory.

Ryby

Empatické a soucitné Ryby umí přesně vycítit, co potřebují lidé kolem nich a hned přispěchají na pomoc. Jsou obdařeny silnou intuicí a schopností odhalit jakoukoliv skrytou příležitost, kterou využijí se svou přirozenou grácií a šarmem. Jsou kreativní a často proměňují své sny ve skutečnost, což je naplňuje neskutečným štěstím. Štěstí mají i v lásce, jsou milující, pečující a vůbec skvělí partneři.

Zdroj: sosyncd.com, rd.com