Velká věštba na duben pro Berany: Získejte informace, ať se vyhnete potížím

BERAN - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Berany ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jakým způsobem mohou věštit z barevných velikonočních vajíček? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Páže holí, což je pěkná karta, která ukazuje, že budete velmi zvídaví a neměla by vám scházet energie. Můžete tak zvýšit své životní tempo, prozkoumávat vše nové a nepoznané. Budete se snažit být k ostatním lidem vstřícní, naslouchat jim, a to vás může posunout o krok dál.

Co říkají mariášové karty?

Hlídejte si začátkem měsíce menší úřední mrzutosti. Je potřeba správně dotáhnout vše, co potřebujete. Může se to pak týkat i vašich stálých výdajů, ale měli byste mít někoho, kdo vám s tím dokáže správně a dobře poradit.

Získáte také velmi dobré informace, které dokážete zúročit na dlouhou dobu dopředu a vyhnete se díky nim potížím, které se mohou objevit v půlce měsíce a budou se týkat pracovní oblasti. Protože vy ale už budete vědět, co s tím, dokážete je správně vyřešit a ukončit.

Koncem měsíce vás čekají výdaje na něco, co vám udělá velkou radost. Může to být dovolená, cesta s někým mladším, koho máte rádi. Konec dubna bude pro vás vysloveně pěkné období a máte se na co těšit.

Velikonoční magie pro Berany

Věděli jste, že z obarvených velikonočních vajíček můžete věštit? Když je dáte do ošatky a něčím je zakryjete, abyste na ně neviděli, zkuste položit nějakou otázku a pak jedno vajíčko vytáhnout. Pokud si vytáhnete červené vejce, znamená to, že věci jsou v pohybu a vše je v pořádku. Je-li žluté, budete se muset zamyslet, počkat si na vhodné informace, možná něco přehodnotit nebo si dávat pozor, zda vám někdo nelže. Kladným znamením je zelené vajíčko, které předpovídá zdraví, dobrý vývoj věcí a říká vám, že vstupujete do tvůrčího období. Modré předpovídá lásku, city a bílé vajíčko štěstí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.