5 nejvýbušnějších znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ty, kteří se rychle vytočí?

Některá znamení mají horlivou povahu v krvi. Přečtěte si, kdo se umístil v horní pětce těch největších nerváků a proč. Najdete mezi nimi i to vaše?

Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje určitými charakteristickými rysy a my se tentokrát zaměříme na jejich výbušnost. Kdo se řadí mezi ta nejvznětlivější a nejcholeričtější? Zjistěte, s kým se můžete často dostávat do hádek.

Čtěte také: 5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi?

Lev

Na pátém místě se umístili Lvi. Tito lidé jsou většinou velmi optimističtí a mají radost ze života, na druhou stranu se ale dokážou pěkně rozohnit. Lev je zkrátka král džungle a dá vám to patřičně najevo. V hádkách přijde exploze, která je velice silná a paralyzující. Vztek tohoto znamení je jako tornádo a dokáže občas říct věci, kterých později lituje.

Beran

Čtvrté místo asi nikoho nepřekvapí. Jsou to ohniví Berani. Toto znamení je typické svou horkou hlavou. Jejich vztek dokáže být opravdu děsivý. Berani jsou tvrdohlavé osobnosti, které se vytočí velice rychle. Obvykle jsou velice vášniví a pozitivní, trpělivost je však jejich slabou stránkou, kvůli které se často dostávají do střetů. Jejich velkou výhodou naštěstí je, že se uklidní stejně rychle jako vybouchnou.

Čtěte také: Ženy podle horoskopu: Které jsou nejlepší a v čem?

Kozoroh

Třetí místo obsadili Kozorozi. Jedná se o znamení, které je nejambicióznější, ale zároveň se dokáže také pořádně naštvat. Když zuří, jde z nich strach. Kozorozi jsou cílevědomí a odhodlaní, což je neustále žene dopředu. Jsou si schopni jít tvrdě za svým a nevidět při tom zájem nebo názor ostatních. Při hádkách dokážou rychle vzplanout, na rozdíl od Beranů jim ovšem trvá daleko déle, než se uklidní. Kozorozi mají občas tendence házet vinu na ostatní, než aby ji hledali sami u sebe.

Býk

Býci jsou velice tvrdohlaví. Když se ocitnou uprostřed hádky, neslyší a nevidí nic a nikoho jiného než sebe. Tvrdě si stojí za svým a rozepře s nimi může být vyčerpávající a náročná. Býci jdou zkrátka hlavou proti zdi a nenechají se ničím zastrašit. Jsou vznětliví a agresivní, naštěstí se ale zase poměrně rychle dostanou zpátky do klidu. Je však lepší je nechat vychladnout o samotě.

Čtěte také: Přátelé podle horoskopu: Se Lvem zažijete divoké večírky, Ryby vždy dobře poradí

Štír

Prvenství náleží Štírům. Tohle vodní znamení má explozivní povahu. Když jsou naštvaní, připomíná to sopečnou erupci – jsou zničující a jejich výbuch se neobejde bez následků. Trvá jim, než své emoce zpracují, když jsou na vás ale naštvaní, nic vám nedarují. Umí přesně zacílit na nejslabší místečko a do něj bodnou. Na jednu stranu jsou velice věrní a oddaní vůči lidem, které mají rádi. Pokud je ale někdo zklame nebo naštvete, dokážou mu to pořádně vrátit. Křivdu v sobě nesou klidně i dlouhé roky a nikdy nezapomínají.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.