Astročlánky

Aktualizováno 25. května 2022 06:05

Šarlota Chmelařová

7 znamení zvěrokruhu, se kterými je vztah náročnější. Na co se připravit?

Žádný vztah není dokonalý. Přesto existují znamení, se kterými budete mít o něco těžší pořízení. Které povahové rysy jednotlivých znamení zvěrokruhu mohou vztah ztěžovat? Například Štíři jsou komplikovaní, Berani vznětliví a Panny až příliš soběstačné.

Najít spřízněnou duši je občas pořádný oříšek. Navíc na vztahu musíte neustále pracovat. Úspěšné partnerství neexistuje bez vzájemné spolupráce, tolerance a pochopení, a to je vždy dřina. Každé znamení zvěrokruhu má své mouchy, přesto je mezi nimi sedm, které patří mezi ta komplikovanější. Jaké to podle hvězd jsou? Pamatujte však, že i tito lidé mohou být pro vás těmi nejlepšími partnery, pokud s nimi dokážete správně spolupracovat.

1. Panna

Panny jsou velmi soběstačné a dokáží si vše udělat samy. V tomto ohledu by jejich partner mohl občas získat pocit, že ho vlastně vůbec nepotřebují. S důvěrou jsou velice opatrné a trvá jim, než si ji u nich získáte. Pokud se vám to ale podaří a Pannu přesvědčíte o své loajalitě, můžete se spolehnout, že získáte milujícího a oddaného partnera.

2. Štír

Štíři patří mezi nejkomplikovanější znamení. Jsou tajemní, nedůvěřiví a dost často umí měnit své názory doslova z minuty na minutu. Mají tvrdou slupku, skrz kterou se budete muset prokousat. Na druhou stranu dokáží být velice citliví a empatičtí partneři. Štíři většinou musí do skutečných vztahů dozrát, jakmile však najdou toho, koho milují a komu mohou věřit, stávají se z nich opravdu milující, věrní a oddaní partneři, kteří se za vás budou bít stůj co stůj.

3. Střelec

Střelci jsou neustále v pohybu, milují dobrodružství a nesnášejí stereotypy. Pokud s nimi chcete udržet krok, musíte zrychlit životní rytmus a trochu se přizpůsobit, což pro spoustu lidí může být problém. Střelci jsou neustále na lovu a vy se tak budete muset obrnit trpělivostí a pochopením.

4. Vodnář

Vodnáři mají rádi svůj vlastní prostor a soukromí. Občas mohou na druhé působit nafoukaně až namyšleně, což je způsobeno jejich vysokou mírou sebeúcty. Vždy budou jednat hlavně podle sebe. Nikdy se je nepokoušejte řídit, potřebují mít pocit svobody.

5. Kozoroh

Kozorozi mají sklony k workoholismu, což může být pro partnerství problém. Ke vztahu mohou přistupovat jako k obchodní transakci. Žádný partner nechce mít pocit, že musí „platit“ za jejich pozornost. Kozorozi se musí naučit otevřít své srdce a věřit mu stejně jako své hlavě. Musí se také naučit mít rádi sami sebe, jedině tak mohou najít skutečnou a opravdovou lásku na celý život. Když do takového bodu dospějí, jsou skvělými partnery pro život a rodinu.

6. Lev

Lvi vyžadují neustálý obdiv a pozornost. Jsou soběstační a nezávislí, takže občas s nimi můžete mít pocit, že vás k partnerství vůbec nepotřebují. Opak je ale pravdou, potřebují k sobě někoho, kdo je bude plně podporovat a milovat. Každopádně život s nimi je obrovská zábava, nudit se nebudete nikdy.

7. Beran

Nevýhodou Berana je jeho vznětlivost. Občas dřív mluví, než myslí. Štěstím je, že jak rychle vzplane, tak také vychladne. Pokud se do vás Beran zamiluje, zahrne vás nekonečnou láskou a učiní z vás středobod svého vesmíru.

Které znamení je podle vás ve vztazích nejkomplikovanější?

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.