12 znamení zvěrokruhu a nevěra: Které má největší sklony k zahýbání?

Horoskopy: Nevěra

Které znamení zvěrokruhu nejvíce inklinuje k nevěře a které naopak patří mezi ta nejvěrnější? Nejhůře dopadla znamení Vah, Blíženců a Kozoroha, nejlépe Štíři. Podívejte se, jak jste na tom vy.

Žebříček dala dohromady webová stránka Illicit Encounters. Jde o seznamku, která se zaměřuje na randění zadaných lidí. Bývá označována za disktrétní a perfektní místo pro nevěru. Jak vypadají její výsledky? Možná vás překvapí.

1. Váhy – 16 %

Váhy v tomto průzkumu dopadly nejhůře. Ačkoliv se jedná na první pohled o nenápadné znamení, je to také znamení, které má problémy s rozhodováním a k nevěře sklouzává nejčastěji ze všech. Váhy jsou partnerské, nemají rády samotu a často se uchyluji ke krátkým aférkám a flirtům.

2. Blíženci – 14 %

Blíženci mají nevýhodu, že se ve vztazích začínají poměrně rychle nudit. Potřebují neustálou akci a pokud se jim jí od partnera nedostává, rozhlížejí se jinde. Blíženci mají rádi volnost. Možná i jejich vnitřně „rozdvojená“ osobnost jim ztěžuje být věrní. Zkrátka tohle znamení mívá s monogamií dost velké problémy.

3. Kozoroh – 12 %

Na třetím místě se docela překvapivě umístil Kozoroh. Ačkoliv se jedná o znamení, které málokdy dělá něco bez rozvahy, i on může sklouznout k nevěře. Kozorozi mají tendence k workoholismu a nabalují si na svá ramena až příliš mnoho práce, kvůli čemuž se pak dostávají do stresu. A právě tady leží kámen úrazu. Často se stává, že potřebují „upustit páru“ mimo svůj stálý vztah.

4. Býk – 11 %

Býci by svého partnera nepodvedli, pokud jsou ve vztahu spokojení. Tak jim to vyhovuje. S určitou nadsázkou by se dalo říct, že jsou i tak trochu líní na to, aby se někde potají plížili a pracovali na dvou vztazích zároveň. Přesto však milují flirt a pokud od svého partnera postrádají dostatek pozornosti, mohou mít pocit, že ji mohou hledat jinde.

5. Rak – 9 %

Rodina je pro Raky vším a vždy bude hledat stálou půdu pod nohama tam, kde cítí emocionální podporu a lásku. Podvádění v nich vyvolává pocity úzkosti a nervozity a do toho se jim málokdy chce.

6. Lev – 8 %

Lev potřebuje být neustále v centru dění. Dejte mu pocit, že je nejlepší a on vám to stonásobně vrátí. Jakmile o sobě ale začne pochybovat, může se stát, že ulítne. Bude se snažit získat pozornost druhých jakýmkoliv možným způsobem.

7. Panna – 8 %

Panna patří mezi upřímná znamení. Pokud s vámi nebude spokojená, spíše vám to řekne, než by vám začala zahýbat s někým jiným. Panny nesnášejí drama a hádky, jen stěží by se pak staly zdrojem konfliktů, které by mohly z nevěry vyplynout.

8. Ryby – 6 %

Ryby jsou milující a oddaní partneři, ale pokud začnou mít pocit, že jim jejich polovička nerozumí i ony mohou uklouznout. Většinou to ale nebývá z jejich vlastní iniciativy. Nechávají se svést.

9. Beran – 5 %

Beran miluje vášnivě, dobrodružně, ale také oddaně. Ve vztahu se zamilovává spontánně a rychle. K nevěře se uchyluje pouze v případě, kdy má pocit, že mu jeho partner v něčem podstatném nestačí.

10. Střelec – 4 %

Střelci jsou nezávislí a velmi upřímní. O problémech ve vztahu jim nedělá problém mluvit. Případné neshody si se svými partnery vyříkají. Pokud by měli být v lásce nešťastní, raději se rozejdou a teprve poté si budou hledat nějaký náhradní románek.

11. Vodnář – 4 %

Vodnáři si ve vztahu často cení více přátelství než vášně. Svých partnerů si váží a potřebují od nich cítit to samé. Pokud se ve vztahu objeví nějaký problém, budou se ho snažit vyřešit.

12. Štír – 3 %

Štíři dopadli úplně nejlépe ze všech, ačkoliv se jedná o nejvíce vášnivé a sexuální znamení. Pokud se do vás Štír opravdu a hluboce zamiluje, projeví vám svou maximální oddanost a lásku. Štír by podvedl pouze v krajních případech. O vztah, ve kterém miluje, bude bojovat do posledního dechu. Nechtějte ho však zklamat, tohle znamení se umí mstít.

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek
Štítky láska nevěra vztah vztahy zvěrokruh horoskopy Kozoroh znamění zvěrokruhu