Kdo jsou největší bebíčkáři a mamánci zvěrokruhu?

Jsou typy mužů, se kterými to v partnerském životě zrovna nevyhrajete. Klasik tvrdí, že pro manželství se zásadně nehodí žárlivci, alkoholici a lakomci. Ale ani s muži patologicky závislými na péči své matky nebo slabochy to ženy v lásce nemají lehké. Které muže zvěrokruhu tedy obvykle řadíme mezi tzv. mamánky a které mezi bebíčkáře?

Maminka nade všechny aneb mamánci podle horoskopu

Závislost na matce a její péči je typická pro znamení, která mají silnou Lunu, což je v astrologii Rak, kterému Luna vládne, a znamení Býka, ve kterém je Luna obzvláště silná. Samozřejmě, že ne všichni Raci a Býci jsou tzv. mamánci, ale s jejich silnou vazbou k matce, domovu, rodině či pohodlí je nutné počítat. V pozitivním případě se projevuje jako starostlivost, vzorná péče a otcovská láska. V tom negativním jako patologická závislost na bezpečí a pohodlí – přeneseně na vlastní matce. Ta je pro muže Raky psychickou jistotou, oporou, vzorem dokonalosti. Ona je tou ženou, která je rozmazluje, obletuje, pravidelně krmí, ošetřuje v nemoci, něžně ukládá ke spánku. Žádná jiná se jí v jeho očích nevyrovná.

Těžký úděl pro budoucí manželskou či mileneckou lásku. V lepším případě lze doufat, že si partnerka bude s jeho matkou rozumět a přirozeně tak utvoří dvojici žen, kterou muž Rak bude milovat. V tom horším je partnerka na doživotí odsouzená k máminu měřítku dokonalosti. Nic není tak dobré, čisté, skvělé… jako od maminky. Navíc počítejte s tím, že Rak je domácký typ, a pokud mu jeho matka vytvořila útulný domov, nebude ho chtít jen tak opustit. Na podobný problém narazíte i u muže Býka, který sice není matce tak podřízený, ale na domácím pohodlí, které umí pro svého syna zajistit, závislý zcela jistě je.

  • Dobrá rada pro partnerky: Matku si budete muset naklonit, nesoutěžte s ní a co nejvíce se od ní naučte.

Slaboch, nebo hrdina?

Každý muž má svoji slabinu, každý není v něčem hrdinou. Astrologie však „upozorňuje“ na typy, které mají ke slabosti nejen blízko, ale u kterých může vést i k fatálním životním prohrám, podvodům, falši nebo závislosti. Většinou „v tom má prsty“ slabý Mars – planeta, která symbolizuje mužskou sílu a energii. Slabé postavení mívá ve vodních znameních – v Raku a Rybách. U Raků vyvolává dětinské projevy trucovitosti, u Ryb vede k únikovosti a parazitismu. Vyhýbavost, zákulisní vyjednávání, různé tajnosti, pomluvy – to všechno patří do arzenálu slabého postavení planety Mars. Poněkud „ufňukanými“ znameními mohou být některé Váhy nebo Blíženci. Jejich mužští zástupci si občas nechávají ofukovat své malé bolístky na duši i na těle víc než nadbytečně.

K hrdinnějším typům mužů řadíme zástupce ohnivých znamení – Berana, Lva a Střelce  a také představitele zemských znamení, a to především Kozoroha. Ale i oni mohou být zbabělci, stačí k tomu například špatně aspektovaný ascendent v Rybách, Vahách nebo Raku.

  • Dobrá rada pro partnerky: Obloukem se vyhýbejte mužům, kteří své partnerky zklamávají opakovaně a jsou několikrát rozvedení. Dá se předpokládat, že chyba je někde v matrixu.

Mohlo by vás také zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.