Horoskopy

13. března 2023 09:30

Eliška Reiglová

Přátelé podle horoskopu: Se Lvem zažijete divoké večírky, Ryby vždy dobře poradí

Vybrat si přátele může být složitý běh na dlouhou trať. Hledáte někoho, kdo vám bude vždy oporou a komu to budete moct oplatit? Chcete si užívat zdánlivě nekonečné večírky s někým společenským, nebo si raději posedíte doma s někým, s kým se budete cítit jako s rodinou? O člověku a jeho způsobu přátelství vám může hodně napovědět jeho znamení.

Beran

První ohnivé znamení zvěrokruhu je proslulé svou bezbřehou upřímností. Ta sice ne každého potěší, ale v přátelství je nedocenitelná. Pokud potřebujete vědět, jestli máte rtěnku na zubech nebo jestli vám sluší outfit, který máte na sobě, Beran vám řekne pravdu. Komplimenty od něj jsou navíc myšlené zcela vážně. U Berana se nemusíte obávat manipulace, co vidíte, to dostanete.

Býk

Povaha Býků odpovídá jejich znamení, umějí být pěkně tvrdohlaví a dostat se jim pod kůži není jednoduché. Jakmile se s nimi ale spřátelíte, zjistíte, co je upřímný vztah a jak vypadá loajalita. Ať už budete procházet těžkým životním obdobím, nebo naopak budou vaše dny zalité sluncem, váš kamarád Býk tu pro vás bude za všech okolností.

Blíženci

Mít za přítele Blížence je jako přátelit se se dvěma různými osobami. Dokáže se přizpůsobit vašim potřebám. Chcete-li jen v klidu sedět a povídat si, Blíženec vás zahrne nespočtem zajímavých historek. Pokud ale budete chtít prožít nějaké dobrodružství, Blíženec je nejen podnikne s vámi, ale ještě vám ukáže, jak být spontánní.

Rak

Rak je jedním z nejvíc citově založených znamení zvěrokruhu a vůči svým přátelům bývá velmi ochranitelský. Ve vaší skupině přátel bude Rak pravděpodobně tím člověkem, který vám poskytne rameno k vyplakání za všech okolností. Utěší vás, dodá vám pocit upřímné lásky a ujistí vás, že tu vždy bude někdo, komu na vás záleží.

Lev

Jedinci narození v tomto znamení jsou lídři, a proto i v přátelství často přebírají roli vůdčí osobnosti. Pokud je naštvete, dají to jasně najevo, jinak ale budou schopni pro vás udělat vše a na žádné párty se s nimi nebudete nudit. Mají schopnost padnout do oka každému, ale sami si přátele důkladně vybírají. Když se vám podaří dostat do kruhu jejich nejbližších, ukážou vám i své citlivé stránky, které okolí zůstávají skryty.

Panna

Pokud budete mít problém, který si chcete vyřešit sami, musíte to dát Panně jasně najevo. Panny mají sklony se o své blízké starat mnohdy až příliš, ale budou tu vždy, když budete něco potřebovat. Na oplátku očekávají to samé, přestože vědí, že jejich obětavost je výjimečná. Nebudou proto příliš zklamané, pokud jim nedokážete vyjít vstříc vždy.

Váhy

Váhy jsou klidné a vyrovnané osobnosti, což z nich dělá skvělé přátele. Zabrání vám dělat neuvážená rozhodnutí a každou vaši laskavost vám bez ptaní oplatí. Budou vás vždy podporovat a projevovat, že jim na vás záleží i těmi nejmenšími gesty. Váhy nemají rády hádky a vypjaté situace, proto se jim i v přátelství budou snažit vyhýbat.

Štír

Štíři jsou skrz na skrz loajální a můžete si u nich být jisti tím, že vaše nejniternější tajemství nikomu neprozradí. Mají mnoho přátel a známých, ale jen některé z nich považují za skutečně blízké. K takovým se pak chovají jako k rodině a bez ohledu na okolnosti jsou ochotni jim krýt záda.

Střelec

I když se na vás celý svět mračí, kamarád Střelec vám dokáže dodat naději a ujistit vás, že mraky se jednoho dne rozplynou a zase bude dobře. Střelci se obklopují jen takovými lidmi, se kterými čas skutečně trávit chtějí, a nabádají je k tomu, aby ve vlastním zájmu vystoupili z komfortní zóny. Mají navíc jedinečný smysl pro humor, díky kterému se s nimi nudit rozhodně nebudete.

Kozoroh

Kozorozi mají sklony k workoholismu a tvrdá práce se jim vyplácí. Pro své přátele si přejí především úspěch, a proto je budou ke dřině nabádat také. Jdou si za svým, chtějí dosáhnout toho, co si vysnili, a pro přátele budou proto chtít to samé a budou je podporovat, dokud nedojdou do zdárného cíle. To všechno bez nepříjemného nátlaku.

Vodnář

Pokud na něco Vodnáři nedají dopustit, je to jejich intuice, která může být dobrým rádcem nejen pro ně, ale i pro jejich přátele. Jsou to rebelové, neradi se podřizují pravidlům a z každého momentu s nimi se tak může nečekaně vyklubat dobrodružství. Šílenější zážitky s jiným znamením zvěrokruhu pravděpodobně neprožijete.

Ryby

Nejen dobrý přítel, ale i jakýsi životní guru. Takový je člověk narozený ve znamení Ryb pro své blízké. Když už si připadáte ztraceni, Ryby vždy přijdou s tou nejlepší radou a rozuzlí problém, který se zdál být neřešitelný. Jsou navíc velmi empatické, a pokud se jim svěříte, dokážou se do vaší situace dokonale vcítit. Jen tak nikoho neodsoudí a své blízké přijímají se všemi jejich zápory.

Spřízněné duše podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.