Nejvíc sexuálně založená znamení: S Beranem a dalšími se v posteli nudit nebudete

Sex je nedílnou součástí života, koneckonců reprodukce by bez něj ještě před pár lety nebyla možná. Pro širokou řadu lidí jde o jednu z nejpříjemnějších aktivit, které je možné se věnovat, obzvláště pak s ideálním partnerem. Sexuální drive ovlivňuje mimo jiné také to, v jakém znamení se člověk narodil. S kým se podle horoskopu v posteli nudit nebudete?

Beran

Berani jsou pod nadvládou planety Mars, díky tomu je baví rychlé akce a emoce vyjadřované tou nejjednodušší formou. Jsou přirozeně vášniví, zvědaví, nemají rádi umírněnost a v sexu si jdou dravě za svým. Rádi testují limity, porušují pravidla a posouvají hranice sobě i svým milencům. Těm, s nimiž se rozhodnou zažít intimní chvíle, zvedají sebevědomí.

Blíženci

Vzdušná znamení dávají většinou přednost duchovnu před fyzičnem, Blíženci jsou nicméně zvědaví a rádi mluví. Proto jejich milenci dobře vědí, jak vypadá dlouhá a otevřená konverzace o sexuálních potřebách. Následný prožitek je pro ně o to intenzivnější a příjemnější, mají totiž pocit, jako by se jim konečně někdo dostal do hlavy a plnil jim i ty nejdivočejší fantazie.

Kozoroh

Pro Kozorohy je sexualita zdrojem síly a možností se absolutně uvolnit. Za normálních okolností těžce pracují a běžné slasti života si odříkají, během sexu ale vypustí všechny starosti a vyřádí se. Oplývají až pudovou vášnivostí, ze svých partnerů strhávají šaty a nakládají s nimi tak tvrdě, jak to jen dovolí. Na závazky je neužije, a tak je pro mnohé z jejich milenců první noc s nimi také tou poslední.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb se často vznášejí v oblacích, jsou to snílci a tomu odpovídají i jejich divoké sexuální fantazie. Těm se pak s milenci naprosto oddávají a odpoutají se při tom od reality, vnímají jen dvě propojená těla a snaží se tomu druhému vyjít co nejvíc vstříc. Řídí se intuicí a většinou splní i nevyřčená přání.

Jaký je srpen podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.