Nejvíc sexuálně založená znamení: S Beranem a dalšími se v posteli nudit nebudete

Sex je nedílnou součástí života, koneckonců reprodukce by bez něj ještě před pár lety nebyla možná. Pro širokou řadu lidí jde o jednu z nejpříjemnějších aktivit, které je možné se věnovat, obzvláště pak s ideálním partnerem. Sexuální drive ovlivňuje mimo jiné také to, v jakém znamení se člověk narodil. S kým se podle horoskopu v posteli nudit nebudete?

Beran

Berani jsou pod nadvládou planety Mars, díky tomu je baví rychlé akce a emoce vyjadřované tou nejjednodušší formou. Jsou přirozeně vášniví, zvědaví, nemají rádi umírněnost a v sexu si jdou dravě za svým. Rádi testují limity, porušují pravidla a posouvají hranice sobě i svým milencům. Těm, s nimiž se rozhodnou zažít intimní chvíle, zvedají sebevědomí.

Blíženci

Vzdušná znamení dávají většinou přednost duchovnu před fyzičnem, Blíženci jsou nicméně zvědaví a rádi mluví. Proto jejich milenci dobře vědí, jak vypadá dlouhá a otevřená konverzace o sexuálních potřebách. Následný prožitek je pro ně o to intenzivnější a příjemnější, mají totiž pocit, jako by se jim konečně někdo dostal do hlavy a plnil jim i ty nejdivočejší fantazie.

Kozoroh

Pro Kozorohy je sexualita zdrojem síly a možností se absolutně uvolnit. Za normálních okolností těžce pracují a běžné slasti života si odříkají, během sexu ale vypustí všechny starosti a vyřádí se. Oplývají až pudovou vášnivostí, ze svých partnerů strhávají šaty a nakládají s nimi tak tvrdě, jak to jen dovolí. Na závazky je neužije, a tak je pro mnohé z jejich milenců první noc s nimi také tou poslední.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb se často vznášejí v oblacích, jsou to snílci a tomu odpovídají i jejich divoké sexuální fantazie. Těm se pak s milenci naprosto oddávají a odpoutají se při tom od reality, vnímají jen dvě propojená těla a snaží se tomu druhému vyjít co nejvíc vstříc. Řídí se intuicí a většinou splní i nevyřčená přání.

Jaký je srpen podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.