Horoskop napoví, proč jste stále nezadaní: Býci jsou pohodlní, Raci příliš svazují

Každý zná alespoň jednoho člověka, který není za žádných okolností schopný si najít vztah. Pokud takového člověka neznáte, nejspíš jste jím vy. Obvykle je to tak bez zjevné příčiny, ale i vlastnosti související se znamením zvěrokruhu mohou mít vliv na to, proč je někdo stále sám. Proč tomu tak podle horoskopu je?

Beran

Nevyzpytatelná a dobrodružná povaha Beranů dělá z lidí narozených v tomto znamení vynikající milence na jednu noc, druhá osoba na ně rozhodně nezapomene. Přesně tato povaha z nich ale dělá jen těžko tolerovatelného dlouhodobého partnera, vztah s nimi je jednoduše vyčerpávající a může vést k situacím dost nekomfortním pro lidi, kteří dobrodružství až tak neholdují.

Býk

Býci si šanci na nalezení partnera sami dost komplikují tím, že odmítají ve svém volném čase vyjít z domu. Pokud už z domu vyjdou, tak často rozcuchaní a v teplákách, pozornost v dobrém slova smyslu k sobě tedy nepřitáhnou. Je navíc možné, že myslí na svého ex, protože jsou zvyklí se držet zajetých kolejí.

Blíženci

Leckoho mohou Blíženci přitahovat tím, že jsou velmi chytří a mají skvělý smysl pro humor. Potenciální partnery nicméně odradí to, že za žádných okolností, ani kdyby je prosili všichni čerti, ani na jedinou chvíli nezavřou pusu. Mlčeti zlato pro ně nic neznamená.

Rak

Být ve vztahu s Rakem je tak trochu jako stát se rukojmím při loupeži v prodejně nábytku. Člověk má pohodlí, okolo voní svíčky, cítí se chvílemi i dobře, ale pořád ve vzduchu visí fakt, že jednoduše nemůže odejít. Láska těchto lidí se zdá být svazující, a především svobodomyslní lidé toto nebezpečí vycítí už dopředu a Raka si nepustí k tělu.

Lev

Lvi touží po rovnocenném partnerovi, zároveň ale vyžadují chválu, pozornost a svým způsobem také uctívání. Snadno tak propadnou lidem, kteří je zahrnují komplimenty, s nimi jim ale vztahy nakonec nevychází. Těm totiž většinou nejde o navázání pevného pouta, ale spíš o krátkodobější známost.

Panna

Díky konstruktivní kritice jsou lidé narození ve znamení Panny schopní si z kohokoliv udělat vyhovujícího partnera. Jejich kritika ale bohužel konstruktivní nebývá, čehož si lidé všimnou ještě předtím, než s nimi navážou známost. Málokdo chce životem kráčet bok po boku s někým, kdo je neustále jen za něco péruje.

Váhy

K čemukoliv se zavázat je pro Váhy v podstatě nadlidský úkol. Kdyby nemusely vydělávat, aby se uživily, nejraději by nepodepsaly ani pracovní smlouvu. Přestože jinak umí být okouzlující, lidé mají strach jim začít věřit natolik, aby se s nimi dali dohromady. Ze vztahu se přece neutíká jen proto, že jde o závazek.

Štír

Štíři jsou manipulativní a člověk z nich jednoduše získá dojem, že umí číst myšlenky. To se Štírům sice může hodit v kariérní oblasti nebo v případě, že chtějí sázet peníze na sportovní zápasy, ale v romantické rovině jim to absolutně nepomáhá. Naopak od nich kdekdo začne pro jistotu utíkat.

Střelec

Střelci rádi v ostatních lidech utvářejí dojem, že jsou jakýmisi vyslanci moderního pojetí lásky, že jsou progresivní a udržují otevřené vztahy, které neomezují jejich svobodu. Ve skutečnosti ale působí jako elitáři, jejichž nápadníci se skládají pouze z absolventů vysoké školy života, kterým se ještě nepodařilo odstěhovat od rodičů.

Kozoroh

Pro Kozorohy je víc než milostný život důležitý byznys. Umí si vybudovat pěkný život i nadité finanční rezervy do budoucna, pochopitelně pak ale budou ostražití. Nedávají si ale na čas s poznáváním potenciálních partnerů a zhodnocováním toho, zda jim jde jen o peníze, nebo se skutečně zamilovali. Nejraději by hned na prvním rande protějšku nabídli podpis předmanželské smlouvy, a to odradí kdekoho.

Vodnář

Kvalitní vztahy jsou založené na důvěře, té ale Vodnáři nejsou tak úplně schopní. Jsou podezíraví a v každém vidí tajného agenta, kterého na ně nasadila vláda, přestože vládu nezajímají. Ani svým nejlepším přátelům, s nimiž se znají léta, nedokážou věřit. Najít si partnera je pro ně proto velice složité.

Ryby

Nezadané Ryby se topí ve vlastních iluzích o tom, jak by měl vypadat dokonalý vztah. Nic jen o píď horšího jim nevyhovuje, a tak sedí doma se sklenkou vína v ruce, fantazírují o perfektním partnerovi a přemýšlejí, jestli by nebylo lepší unést jejich oblíbenou celebritu a zavřít si ji ve sklepě, než opravdu skočit do rybníka nezadaných a hledat někoho, kdo jim stejně nebude stoprocentně vyhovovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.