Důvody k rozchodu podle horoskopu: Berani jsou hádaví, Štíři partnery manipulují

Lidé se rozcházejí a scházejí, takový je zkrátka koloběh života. Málokdo si ideální polovičku najde hned v prvním vztahu a je to tak i v pořádku. Leckdo si prošel rozchodem, kterému úplně nerozuměl. I znamení může, a to výrazně, určovat vlastnosti, které rozhodly o tom, proč jste byli posláni k vodě.

Beran

Přirozenost Beranů spočívá v jejich potřebě vyhledávat dobrodružství a věnovat se aktivitám, během kterých jim vyletí tep. To z nich činí skvělé sportovce, ale také vyčerpávající partnery. Hádání je pro ně jazykem lásky a nevidí, že jejich polovička to stejně vnímat nemusí. Když se partner rozhodne, že takového chování má dost, asi se mu nikdo nebude moct úplně divit.

Býk

Tvrdohlaví Býci dostávají kopačky často proto, že jsou naprosto neústupní, a to na všech frontách. Chtějí ve vztahu mít hlavní slovo, rozhodovat o financích, o tom, co bude k večeři, i o tom, v jakém povlečení budete spát a na jaký film budete koukat. Navíc se neumí omlouvat a odmítají na sobě cokoliv měnit, i když je to v jejich zájmu.

Blíženci

Nestabilita je hlavním důvodem, proč se lidé rozcházejí s Blíženci. Partneři si u nich často nejsou jistí, na čem si stojí, což je může odradit obzvláště v případě, že jsou emocionálně skutečně vyzrálí. Když člověk nemá pocit, že o něj jeho druhá polovička skutečně má zájem, je to dostatečný důvod k tomu, aby začal hledat jinde.

Rak

Raci jsou citliví a velmi empatičtí, od svých partnerů ovšem to samé očekávají v extrémní míře. Ti by podle nich měli automaticky vycítit a pochopit jejich potřeby a přání, a když tomu tak není, začnou být pasivně agresivní, aniž by nejprve zkusili rozumnou konverzaci a vyjádření svých pocitů. Druhá osoba pak jen nevěřícně zírá, protože pochopitelně nemá schopnost číst myšlenky. Raci se ve vztazích naprosto oddávají a milují naplno, rozchody pak pro ně bývají těžké.

Lev

Se Lvy musí partneři zacházet skoro jako s božstvem, potřebují hodně pozornosti, komplimentů a uznání. Práci proto vyžaduje nejen budování vztahu s nimi, ale i jeho udržování. Lidé od nich často odchází proto, že si po čase uvědomí, že do nich investují víc, než dostávají a ve vztahu pak panuje výrazná nerovnováha.

Panna

Málokdo chce mít po boku někoho, kdo kromě partnera sehrává také roli osobního kouče. Panovačné Panny nejednají ve zlém úmyslu, zkrátka jen chtějí, aby jejich spřízněný člověk byl tou nejlepší verzí sebe samotného. To může od vztahu s nimi velmi snadno odradit jedince, kteří chtějí být milovaní pro to, jací jsou, ne pro potenciál, který v sobě nosí.

Váhy

Neustálá potřeba flirtovat, nerozhodnost, bezdůvodná ignorace a „milosrdné“ lži. To všechno není Váhám cizí a působí tak jako někdo, kdo se nechce vázat, a naopak jim vyhovuje střídat partnery. Být s nimi ve vztahu je snadné jen pro skutečně sebevědomé osoby, které se jen tak necítí ohrožené někým třetím, čtvrtým či pátým. Rozejít se s nimi je nicméně těžké, protože jsou okouzlující a mají skvělé přesvědčovací schopnosti.

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra ovládají manipulační techniky tak, jako kdyby je studovali. Jsou podezíraví a svého partnera nemají problém i bez důkazů obvinit z nevěry či jiného nevhodného chování. Pokud na tomto chování odmítají cokoliv změnit, rozchod je nevyhnutelný. S jejich povahou sice nebude jednoduchý, ale jedinci po rozchodu se Štíry zjistí, jak moc jsou silní.

Střelec

Střelci mají málokdy sklony se někomu skutečně oddat a být ve vážném vztahu, často se může zdát, že vlastně ani neví, co oddanost je. Proto, když už si najdou partnera, může pro něj být obtížné překousnout jejich svobodomyslnost a neschopnost odmítat nejrůznější dobrodružství. Toto znamení navíc mnohdy využívá humoru, aby se vyhnulo skutečné intimitě, oddá se jen výjimečné osobě, a pokud jí nynější partner není, pozná to a rozejde se.

Kozoroh

Práce a peníze jsou pro Kozorohy prioritou, která má nepochybně přednost před jakýmkoliv uspokojením v osobním životě, jakým může být například i láska a vše, co s ní souvisí. Jejich partneři pak mají pochopitelně dojem, že jsou pro ně až na druhém místě. To je může snadno dovést k hledání nového vztahu, konkrétně vztahu s někým, kdo dokáže lépe držet rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem.

Vodnář

Řídí se mottem, že se musí spoléhat hlavně sami na sebe. Vodnáři jsou proto těžce nezávislí lidé, kvůli čemuž mohou mít mnohdy problém vyjít vstříc potřebám druhých či projevovat náklonnost, což je v partnerských vztazích problém. Představa, že někdo potřebuje je a oni jeho, je uvrhává do pasti. Jejich partneři se tak často uchýlí k rozchodu proto, aby si našli někoho spolehlivějšího.

Ryby

Samotné Ryby se rozcházet nechtějí, neumějí to. Je pro ně jednodušší se začít chovat natolik nesnesitelně, aby rozchod přišel ze strany jejich partnera. Důvodů k ukončení vztahu s nimi je proto mnoho a charakterem se liší. Lidé narození v tomto znamení totiž dobře poznají, co partner nepřekousne a uzpůsobí tomu své chování. Bohužel pro ně to často dělají proto, že vztah nenaplňuje všechny jejich ideální představy, honu za perfektním poutem pak mohou věnovat zbytečně mnoho času jen proto, aby ho ve výsledku stejně nenašli.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.