3 největší nevěrníci podle horoskopu: S Rybami a Blíženci riskujete zlomené srdce

Mezilidské vztahy už ze své podstaty nejsou jednoduché, roli v nich hrají emoce, které mohou být jak pozitivní, tak negativní. V milostných vztazích to pak platí obzvlášť. Leckdo totiž neumí vyjádřit nespokojenost a štěstí pak hledá v náruči někoho jiného, a to za zády partnera. Jaká znamení mají k nevěře největší sklony?

Blíženci

Blíženci jsou zvědaví jedinci, kteří ve vztahu vyžadují až přemíru mentální stimulace, jakou jsou například nahé snímky či peprné konverzace. Pokud jí nemají dostatek, jednoduše si ji najdou jinde. Většina z nich o sexu mimo vztah raději jen mluví, než aby ho skutečně provozovali, to ale neznamená, že se nenechají svést.

Co se týká vztahů, mají dost uvolněný morální kompas, a pokud svého partnera podvedou, snaží se dokonce i sami před sebou předstírat, že se vlastně nic strašného nestalo. Když přijde na výmluvy, jsou dost kreativní. „Byl jsem na dovolené, tudíž v jiném časovém pásmu. Takže je to, jakoby se nic nestalo.“ Ze vztahu s nimi si leckdo může do budoucna odnést problémy s důvěrou.

Váhy

Lži a nevěra jsou pro Váhy něco, co dělají s naprostou lehkostí. Lidé narození v tomto znamení se umí vyhýbat konfliktům a následkům svých činů tím, že geniálně maskují jakékoliv náznaky toho, že by měli poměr. Lhaní je jejich primárním jazykem a flirtují tak, jakoby jim šlo o život.

V povaze Vah je, že absolutně nenávidí samotu a zároveň se rády topí v komplimentech, což je kombinace, která k nevěře vede přímou cestou. Nezáleží jim na tom, že partner je v práci nebo na rodinné sešlosti, jakmile netráví čas s nimi, běží najít někoho, kdo se jim bude ochotně věnovat a bude je chválit.

Ryby

Je trochu ironie, že jedno z nejcitlivějších znamení, které umí držet zášť kvůli zradě dlouho, má takové sklony k nevěře. Ryby sice příležitosti k podvádění partnera samy aktivně nevyhledávají, ale když se naskytnou, tak od nich rozhodně neutíkají.

Lidé narození v tomto znamení rádi utíkají od náročné všední reality. Většinou to sice dělají prostřednictvím alkoholu, sledování filmů a seriálů nebo při posezení s přáteli, bokovkou ale nepohrdnou, obzvlášť pokud je jen jednorázová. Pokud partner na jejich prohřešky přijde, jsou zdatní v omluvách a velkých gestech. Ta ale v jejich případě neznamenají, že už nic neprovedou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.