Šťastné dny podle znamení: Rakům štěstěna přeje v pondělí a Býkům v pátek

Máte v některé dny pocit, že dokážete víc než ve dny jiné a že se vám daří vše, co dostanete pod ruce? Může to být nejen náhodou, ale také tím, že každé znamení zvěrokruhu má své šťastné dny. Proč tomu tak je a které to jsou zrovna ve vašem případě?

Beran

Úterý a sobota

Úterý je dnem pod nadvládou planety Mars, vládne tak asertivní energií, která koresponduje s odvážnou a dobrodružnou povahou. V sobotu pak mohou lidé narození v tomto znamení pociťovat větší disciplínu a odhodlání, díky čemuž snáz dosahují svých cílů.

Býk

Středa a pátek

Pod nadvládou Merkuru je středa, která pomáhá Býkům k lepším komunikačním schopnostem a adaptabilitě. Patronkou pátečního dne je Venuše, planeta krásy, která s sebou přináší vhodné rozpoložení k příjemným volnočasovým aktivitám.

Blíženci

Pondělí a středa

Pondělní lunární energie podporuje emocionální vyzrálost a kreativitu, kterými Blíženci oplývají. Středy pak u Blíženců zvyšují úroveň komunikačních schopností, díky tomu je pro ně jednodušší se lépe propojit s lidmi v mnoha rovinách, především užitečné to může být v té pracovní.

Rak

Pondělí a čtvrtek

Pondělí spadá pod nadvládu Luny, která citlivým Rakům přináší komfort a harmonii. Čtvrtek je pod nadvládou Jupitera, jehož energie podporuje u Raků intuici a racionální smýšlení, což jim umožňuje vykonávat rozumná rozhodnutí.

Lev

Pátek a neděle

Pátek pod nadvládou Venuše dopřává jinak nezastavitelným Lvům trochu klidu, romantiky a kreativity. Neděle je pod nadvládou Slunce, které rezonuje se lvím sebevědomím, čímž posiluje jejich schopnost vyjádřit sami sebe a vést ostatní.

Panna

Středa a sobota

Středa pod nadvládou Merkuru zlepšuje Pannám jejich analytické schopnosti a um vyřešit jakékoliv problémy. V sobotu pak lidé v tomto znamení pociťují větší touhu po organizovanosti, díky čemuž bez námahy splňují všechny své povinnosti a nabírají si v rámci možností i nějaké navíc.

Váhy

Pátek a sobota

Venuší ovládaný pátek přináší do životů Vah lásku a harmonii, což je užitečné především v oblasti vztahů a sociálních interakcí. Disciplinovaná energie sobot pak pomáhá tomuto znamení k nalezení rovnováhy.

Štír

Úterý a čtvrtek

Úterní vliv Marsu dodává odhodlaným Štírům energii čelit jakýmkoliv výzvám, především pak těm, před které se postaví oni sami. Čtvrtky jim přinášejí štěstí a posilují schopnost řídit se intuicí.

Střelec

Čtvrtek a neděle

Čtvrtek pod nadvládou Jupitera nahrává dobrodružným Střelcům v tom, aby se věnovali činnostem, které jim dělají radost. Slunečné neděle jim pak dodávají nejen energii, ale také potřebný optimismus.

Kozoroh

Úterý a sobota

Úterní nadvláda Marsu pomáhá Kozorohům, kteří i běžně mají ostré lokty, aby dokázali překonat i ty nejsložitější překážky. Sobotní vliv disciplinovaného Saturnu je umí přimět k soustředění na povinnosti a dlouhodobé cíle.

Vodnář

Středa a neděle

Merkurem vedená středa ve Vodnářích probouzí jejich inovativní a komunikační schopnosti. Neděle pod nadvládou Slunce v nich pak probouzí kreativitu a schopnost sebevyjádření.

Ryby

Pondělí a čtvrtek

Pondělní energie Luny dodává citlivým Rybám pocit emoční vyrovnanosti a schopnost se propojit s vnitřním já. Čtvrtek u nich posiluje intuici a schopnost porozumět duchovnu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.