Astročlánky

23. července 2023 06:31

Eliška Reiglová

Nejlepší dárky podle horoskopu: Lvi ocení luxus, Štíři dojemné přáníčko

Ať už jde o narozeniny, svátky nebo Vánoce, příležitostí k rozdávání dárků se během roku najde mnoho. Obzvláště u osob, které znáte chvíli, nebo naopak u těch, které obdarováváte dlouhodobě, ale může být složité vymyslet, čím je potěšit. Naštěstí i to, v jakém znamení byly narozeny, může být skvělou nápovědou.

Beran

Berani jsou zaměření na kariéru a na to, aby vytvářeli dobrý dojem. Proto je nejvíce potěší praktické dárky, třeba kávovar, díky kterému budou jejich pracovní dny plné energie. Nepohrdnou ale ani pěkným diářem či poukazem do prodejny bot, kde si budou moci vybrat pohodlnou obuv přesně podle svého vkusu.

Býk

Podle astrologie jsou lidé ve znamení Býka ovládáni planetou Venuší, která je symbolem krásy. Ocení tak jakýkoliv dar, který bude lahodit jejich oku nebo který jim pomůže, aby oni sami lahodili očím jiných. Může to být například stylová kabelka či hedvábný polštář, který zabraňuje cuchání vlasů.

Blíženci

Pro pestrou škálu zájmů je velice náročné pro Blížence vybírat dárek. Mají nicméně rádi svůj klid a objevování nových věcí doma i venku. Knížkou je proto v podstatě nemožné je urazit, a pokud si zjistíte jejich oblíbený žánr, chybu neuděláte. Pokud tráví hodně času na cestách, klasické knihy lze vyměnit za praktickou čtečku, která se vejde do příručního zavazadla.

Rak

Tuctový dárek Raka rozhodně nenadchne. Lidé v tomto znamení oceňují dárky, které dokazují, že je znáte. Pokud vás ale žádný takový nenapadá, dekorace do domácnosti je ideální volbou. Potěší je například svíčka v jejich oblíbené vůni, nástěnné hodiny či pohodlná, ale zároveň stylová deka.

Lev

Lvi ocení jakýkoliv dárek, díky kterému si budou připadat výjimečně. Užívají si pozornost a hýčkání, tudíž voucher na masáž jim udělá velkou radost. Pokud jsou zadaní, potěší je dar, který si budou moci užít se svou polovičkou, například předplacená luxusní večeře či víkendový wellness pobyt.

Panna

Pro Panny je největší dar už jen to, že si na ně při výjimečné události vzpomenete. Vzhledem k tomu, že jsou zahlcené povinnostmi v práci i domácnosti, ocení vše, co jim pomůže se trochu starat také o sebe. Může to být například odličovací ručník nebo masážní opěrka. Potěší je ale i dekorace na stůl, která jim v pracovní době vykouzlí úsměv na tváři.

Váhy

Váhy jsou pravděpodobně nejstylovější znamení zvěrokruhu. Vhodným dárkem tak pro ně bude cokoliv, co rozšíří jejich šatník či kosmetickou taštičku. Stejně tak díky své lásce k umění ale ocení například i soukromou prohlídku muzea či originální obraz.

Štír

Štíři jsou hodně přemýšlivé bytosti a ač to často nedávají najevo, potrpí si na sentiment. K dárku, kterým může být třeba kniha o filozofii nebo meditační CD, proto rozhodně nezapomeňte připojit přáníčko, na kterém se rozepíšete o tom, co pro vás znamenají.

Střelec

Dobrodružství je pro Střelce stejně důležité jako vzduch, a proto je potěší cokoliv, co se jim na jejich výpravách bude hodit. Na zimu jim můžete pořídit stylové lyžařské brýle, celoročně se jim pak bude hodit třeba kvalitní batoh nebo veliký kufr. Ocení také, když se rozhodnete na jednu z jejich cest jet s nimi a necháte si ukázat krásy, které obdivují.

Kozoroh

Vkus se Kozorohům nedá upřít. Ať už jde o oblečení, doplňky či domácí dekorace, lidé narození v tomto znamení si potrpí na všechno v jednom stylu. Milují klasické značkové věci, ale utrácet za dárky pro ně majlant přece jen nemusíte. Radost jim udělá dar v jakékoliv cenové relaci, i když dražším nepohrdnou.

Vodnář

Vodnáři jsou v dobrém slova smyslu největšími podivíny zvěrokruhu. Rádi experimentují, a pokud jim tak dáte něco, díky čemu si budou moci trochu pohrát se svým vzhledem nebo zažít něco nového, rozhodně trefíte terno. K narozeninám jim tak můžete dát paletku pestrobarevných očních stínů nebo s nimi zajít do strašidelného domu.

Ryby

Ryby by se pro ostatní rozdaly a ocení, když ze strany blízkých pocítí ochotu dát jim chvíli oddychu. Svých milovaných si váží, ale zároveň se neobejdou bez času pro sebe. Potěší je například kniha křížovek, omalovánky pro dospělé nebo relaxační svíčka, kterou si budou moci zapálit během klidného večera u televize.

Jaký bude červenec podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.