Velký horoskop na září: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA - Měsíční horoskop na září 2023

Co vám předpovídají hvězdy na měsíc, v němž začíná školní rok, probíhá sklizeň, rostou houby a stále se ještě můžeme těšit z teplých slunečních paprsků? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na září 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Měsíc, kdy máte řešit minimum věcí. Spíše byste se měli stát nestrannými pozorovateli a nechat vše plynout. Objevíte tak tolik nových věcí a tolik možností, které jste dříve neviděli. Navíc si srovnáte některé zprávy z minulosti a vše vám do sebe zapadne. Koncem měsíce můžete řešit nějaké vaše domácí zvířátko.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Berana.

Býk

Začátkem měsíce můžete získat novou práci a budete naprosto spokojení, protože vám to přinese klid a pohodu. Doslova se do své nové práce zamilujete a může se z vás stát workoholik. Budete hýřit novými nápady a zlepšováky, ale můžete se i pohádat kvůli svému přesvědčení. Koncem měsíce přijde nějaký rozchod a následné rozhodování. Na konci měsíce budete řešit finanční krizi.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Býka.

Blíženci

Už delší dobu plánujete nějakou přestavbu nebo stěhování. Stále to odkládáte, ale tento měsíc už se to musí vyřešit. Navíc máte skvělé konstelace na to, aby se vše zvládlo v rychlosti a bez překážek. Požádejte o pomoc své nejbližší kamarády, uvidíte, kolik lidí se přihlásí k tomu vám vypomoci.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Blížence.

Rak

Máte spoustu času pro sebe a pro rodinu, je jen na vás, jak toho využijete. Zda se účastníte společenských a rodinných akcí nebo se budete uzavírat v práci. Práce vám nikam neuteče a rodina vám tu vaši péči a pozornost nakonec vynahradí tak, že budete překvapeni.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Raka.

Lev

Někdy se cítíte podivně a vůbec se v sobě nevyznáte. Možná by vám pomohlo se ze všeho vypsat nebo se někomu svěřit a vypovídat se. Tento měsíc vás čeká hodně cestování a přesunů, které zpočátku budete vítat, ale později z toho budete unaveni. Dejte si trochu času na promyšlenou.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Lva.

Panna

Pokud nemáte partnera, tak hned na začátku měsíce nějakého potkáte a vše se bude vyvíjet hodně rychle, protože se váš vztah během září bude posouvat. Pokud partnera máte, tak se bude snažit váš vztah posunout do větší lásky a do nových začátků. Následně vás čeká odhalení nějakého tajemství, které se týká především vás. Díky tomu se něco vyřeší a vy se uklidníte. Koncem měsíce zažijete pocit beznaděje spojené s minulostí a s nějakým rozhodnutím. Bude se to týkat lásky. Na konci měsíce ztratíte naději a přijdou deprese, vše bude iluze.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Pannu.

Váhy

Váš partner je hodně žárlivý a vy ho často provokujete. Tento měsíc si však dejte pozor na to, co říkáte, protože se vám to může vrátit z úplně jiné strany, než čekáte. Peníze se vám mohou objevit z nečekaných zdrojů, což vám pomůže vyřešit vaše dilema, zda si koupit pračku, nebo myčku. Oboje totiž potřebujete.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Váhy.

Štír

Začátkem měsíce budete hodně pracovat. Čeká vás mnoho schůzek a pracovních setkání. Budete stále něco pracovního řešit a nezbude vám vůbec čas na osobní život. Odrazovat se budete kvůli práci od dovolené, na kterou jste chtěli odjet, ale nakonec se rozhodnete a pojedete. Jistoty vám trochu pokazí zpráva o tom, že něco nedopadne, ale nakonec se vám splní váš sen. Koncem měsíce vás čeká něco nového a bude se to týkat práce snů.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Štíra.

Střelec

Naučit se uzavírat staré věci je pro vás někdy velice obtížné. Tento měsíc dostanete jednu velkou lekci, protože budete nuceni některé akce dotáhnout do konce a uzavřít je. Pokud to neuděláte, můžete mít problémy, které se potáhnou ještě do dalších měsíců a vy nebudete vědět, co máte dělat dřív.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Střelce.

Kozoroh

Začátkem září se může stát, že se zamilujete, a to velice nadějně. Nebo můžete už nějaký čas lásku prožívat. A ta vás nemine ani v dalších dnech měsíce září. Jen si uvědomíte, že hodně z toho všeho je jen iluze. Koncem září pocítíte závislost na práci a budete si muset vybrat, jakou cestou se rozhodnete dál jít. V samém závěru měsíce vám nějaká žena přinese nové začátky do vašeho života.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Kozoroha.

Vodnář

Vztahy vám tento měsíc půjdou úplně skvěle. Partner se bude snažit vám vyhovět ve všem, co vám na očích uvidí. Podpořte ho v jeho plánech a snech a on vám to vrátí všemi možnými cestami. Práce vás baví a naplňuje, ale není to v životě to nejdůležitější, jenže to pochopíte až ke konci měsíce.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Vodnáře.

Ryby

Začátkem měsíce budete hodně řešit zamilovaného partnera, který k vám bude mít velmi majetnické sklony a bude vám dávat najevo obrovskou zamilovanost. Následně vám přinese finanční jistoty, což vám udělá velkou radost. Mohou se objevit nějaké ztráty spojené s úřady a tím se vše uzavře. Další muž vás koncem září pozve na dovolenou, ale pozor, může to vyvolat žárlivost. A třetí muž vás může úplně v závěru měsíce manipulovat, abyste se rozhodli v jeho prospěch.

Přečtěte si podrobný horoskop na září pro Ryby.