Velká věštba na září pro Blížence: Přijde výjimečná příležitost, nepropásněte ji!

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Blížence v devátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže zajistit spokojený vztah? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Král holí. Ten značí energii, kdy se do něčeho pustíte s chutí. Tato karta představuje i člověka, který není z vašeho bydliště a může vás okouzlovat sladkými řečmi. Jenže může mít sametovou rukavičku, ale v ní železnou pěst, tak opatrně, ať se nenachytáte. Král holí je spojený s živlem ohně a někdy ukazuje i něco, co je potřeba si obhájit trochu výbušněji.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce si možná užijete ještě nějaké cestování, které vám přinese radost. Možná poznáte nové místo, podíváte se někam, kam jste chtěli už delší dobu a nebyla příležitost. Počítejte jen s tím, že konec první dekády může přinést nějaký klacík pod nohy, něco, co souvisí s úředními věcmi. Hlídejte si, abyste někde nezapomněli doklady nebo zbytečně neporušovali předpisy. Jinak jsou ale karty relativně vlídné a nemělo by se vám dít nic divokého.

Druhá dekáda přinese překvapení. Možná dostanete dárek nebo příležitost, která přichází jednou za desetiletí. Karty jsou v tomto ohledu velmi pozitivní, mějte tedy oči otevřené a uši nastražené.

Během třetí dekády se uvidíte s lidmi, se kterými se vidět chcete. Plánujte si setkání, můžete se dozvědět věci, které budou do budoucna důležité pro to, co budete dělat nebo co byste chtěli dělat.

Kouzlo pro Blížence na září

Někdy se stává, že do vztahu přijde žárlivost. Úlevu vám v tomto směru mohou přinést macešky. Pokud partner jezdí často pryč a bez vás, přibalte mu do zavazadla vlastnoručně utržený květ macešky. Postará se, aby ho ani nenapadlo vás podvádět. A pokud se partner se zálibou kouká po jiných ženách a jezdí podezřele často pryč, může mít sklony k záletům a pak si budete nejspíš muset udělat zásobu sušených macešek.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)