Velká věštba na září pro Panny: Budete mít velké štěstí v neštěstí

PANNA - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Panny v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže zbavit se těžkostí? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Rytíř pentaklů. To je karta, která říká, že se budete učit nové věci, budete lačnit po vzdělání, bude vás zajímat, co je kde nového. Možná se i něco nového naučíte. Budete se účastnit zapálených diskusí na různá témata, a hlavně vás to bude bavit.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají velké štěstí v neštěstí. Jako kdybyste o chlup unikli nějakému velkému maléru a vycházelo to z vaší dobré vůle. Jako kdybyste někomu chtěli pomoci a mohli si kvůli tomu nechtěně ublížit. Takže když si k vám někdo přijde, že potřebuje půjčit peníze, pošlete ho do banky, protože by se mohlo stát, že by vám peníze nevrátil.

Začátek měsíce vypadá velmi pěkně. Druhá dekáda se ponese na vlně pořizování věcí, které potřebujete a jsou pro vás důležité. Pravděpodobně zaplatíte i nějaké resty. A dozvíte se zajímavé novinky a informace.

Konec měsíce bude hezký. Mohli byste se dostat mezi lidi, kteří si vás váží a chtějí znát váš názor, a do společnosti, kde se něco bude dít a kde vám bude dobře.

Kouzlo pro Panny na září

Jistě víte, jak je někdy člověku těžko. Pak můžete zkusit chůzi naboso. Je to nejen zdravé, chůze naboso pomáhá také navázat bližší kontakt se zemí. Pokud jdete bosky v trávě či na pláži, poproste zemi, aby si vzala všechny vaše těžkosti: strach, hněv, únavu. Šeptem ji poproste o úlevu a pomoc. Nepotřebujete žádná speciální zaříkadla, ale je třeba projevit svůj vděk. Země je moudrá, silná, dává odpuštění a hojí. Dokáže si poradit s tím, co je pro vás těžké.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)