Velká věštba na září pro Kozorohy: Bude se vám dařit, někomu to ale může vadit

KOZOROH - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Kozorohy v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vás ochrání před možnými nepřáteli a závistivci? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází karta Mírnost. Ta předpovídá, že budete v tomto měsíci pojit protiklady. Pravděpodobně budete pilovat své diplomatické umění a budete to brát jako takovou školu života. A nejspíš vám to půjde celkem dobře.

Co říkají mariášové karty?

Začátek září by měl být překrásný. Radost vám budou dělat děti i přátelé. Je možné, že se i někam podíváte. Budete se cítit dobře všude, kde budete. Ať to bude doma, nebo někde na výletě.

Během druhé dekády budete dotahovat různé věci, včetně pracovních. Půjde vám to velmi dobře a sklidíte obdiv lidí z okolí. Může se dokonce objevit i nečekaný ctitel nebo ctitelka.

Koncem září buďte opatrní. Vypadá to, že někomu může vadit, jak jste dobří, a bude chtít vše, co máte vy – práci, byt, dokonce i partnera. Vy budete mít pro strach uděláno a vše si uhájíte. Ale samotné zjištění, že někdo takový existuje, nemusí být úplně příjemné.

Kouzlo pro Kozorohy na září

Pro případy, že se ve vašem životě objeví někdo, kdo vám nepřeje, měly naše babičky jeden rituál. Na hnědou svíci třikrát napište jméno svého nepřítele. Připravte si velký ohnivzdorný hrnec, do něj dejte misku naplněnou hnědým třtinovým cukrem a svíci do něj zapíchněte. Zapalte ji se slovy: překonávám nepřátelství, budeme přáteli. Svíci nechte dohořet, jen si hlídejte, abyste nevyhořeli. Druhý den seberte zbytky cukru a vosku a hoďte je na dvůr vašeho nepřítele nebo tam, kde se vyskytuje. I kdyby to mělo být pár nenápadných drobečků. Aby toto kouzlo fungovalo, musí se opakovat devět po sobě jdoucích dnů.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)