Velká věštba na září pro Raky: Čeká vás hodně cestování i změny v práci

RAK - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Raky v devátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Velekněz. To je karta, která říká, že je potřeba, abyste brali věci tak, jak jsou. Abyste se smířili sami se sebou. Budete hledět na morální a vyšší hodnoty, protože byste si sami sebe nemohli vážit. Budete si přebírat, co je pro vás důležité, a co ne. Protože své principy a ideály nezradíte, byť to někdy bude stát velké úsilí, budou vás následovat i ti druzí.

Co říkají mariášové karty?

V září budete hodně cestovat. Cesty mohou být i delší a ve společnosti lidí, které máte rádi. Budete vstřebávat nové zážitky. A i kdybyste necestovali moc daleko, uvidíte lidi, na kterých vám záleží a možná získáte inspiraci, kterou pak můžete zúročit. Karty ukazují i věci, které se týkají jistot vašich dětí. Vypadá to ale, že by měly být tak, jak vy potřebujete, a budete z toho mít docela radost.

Druhá dekáda vychází také velmi pěkně. Hlídejte si stálé příjmy. Také přijde nečekaná zpráva od ženy, která se bude týkat pracovních věcí. Možná novinek, které něco budou měnit. Mohou přijít změny, kterých se ale nemusíte bát, protože nakonec budou velmi dobré a přínosné.

Kouzlo pro Raky na září

Pokud jste single a rádi byste tento stav změnili, můžete zkusit kouzlo na přivolání lásky. Budete k němu potřebovat prstýnek s modrým kamínkem. Může být klidně nějaký obyčejný, z pouti. Musíte si přivstat, abyste byli při východu slunce u vody – u potoka, jezera nebo moře. Stoupněte si na břeh, ponořte nohy do vody až po kotníky a řekněte:

Vody hluboké,

vody z dávných věků,

naplňte láskou můj život.

Jako je vítr jemný a silný zároveň,

takový ať je muž,

který naplní mé srdce láskou a radostí.

Ať nás štěstí nikdy neopustí.

Tak se staň!

Je dobré naučit se tuto formuli nazpaměť, nebo si ji nahrát do telefonu, protože při vyslovování zaříkadla se musíte koukat na horizont, odkud přijde láska. Potom hoďte prstýnek do vody tak daleko, jak jen můžete. Až budete odcházet, je dobré znamení, když naleznete mušli nebo bílé pírko. Vezměte tuto věc s sebou. Je to dobré znamení, že vám bude přáno.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)