Velká věštba na září pro Berany: Nevěřte hned všemu, co vám kdo řekne

BERAN - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Berany v devátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přitáhnout peníze? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Rytíř disků. Ten předpovídá, že se budete věnovat všemu, co vám dá nápady, budete na vlně inteligence, bude vám to dobře myslet. Budete také přirozeně kritičtí a budete se chtít učit nové věci. Mottem pro vás bude: Důvěřuj, ale prověřuj. Rytíř disků se rád rozmazluje, má rád své pohodlí. I vy se postaráte o to, aby vám nic nechybělo. A určitě se budete snažit přijít na to, jak některé věci fungují. A kdyby vám chtěl někdo říkat něco fantastického, vždy budete hledat, co za tím vězí.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce vypadá velmi krásně a nadějně zejména pro oblast citů. Mohli byste se dobře bavit, být mezi lidmi, na kterých vám záleží. Radost vám budou dělat mladší lidé, děti. A užít si můžete i cestování.

Střed měsíce přinese každodenní starosti, které nebudou nijak závažné, ale mohou na vás pozvolna doléhat. Velmi hezky se rýsují partnerské vztahy, jejich budování. Mohou přijít i nové příležitosti a nabídky, nebojte se tedy rozesílat životopisy a chodit na konkurzy.

Konec září vychází také velmi pěkně. Počítejte jen s tím, že muži mohou být poněkud žárlivější. Ženy budou také žárlivější, ale skrytě. Mohou se objevit i pletichy. Nevěřte hned všemu, co vám kdo říká, a nenechte se vtáhnout do cizích intrik.

Kouzlo pro Berany na září

Září je měsíc, kdy se hlásí škola, děti, jsou různé výdaje. Můžete tedy vyzkoušet kouzlo, které vám pomůže přitáhnout si hojnost. Určitě máte doma několik drobných mincí ze zemí, které jste kdy navštívili. Vhoďte je do jedné sklenice a přidávejte další, jakmile nějaké získáte. Budou vám přitahovat štěstí a blahobyt. A když si ještě obstaráte sošku Merkura a postavíte ji na sklenici, postará se, aby si k vám peníze vždy našly cestu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)