Velká věštba na září pro Býky: Těšte se na konec měsíce, bude kouzelný

BÝK - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Býky v devátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže splnit jejich přání? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Umírněnost. Někteří lidé se této karty trochu bojí, protože neumí skloubit spoustu věcí dohromady, neumí pojit protiklady. A právě to bude váš úkol pro tento měsíc.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce počítejte s tím, že někdo z vašeho okolí může omarodit a vy se o něj pravděpodobně budete muset postarat. Jinak vám ale budou dělat radost mladší členové rodiny. Také můžete získat nějaké peníze, na které budete mít nárok, když se nedáte a vyhádáte si je.

V půlce září se ukazují možné cesty, na kterých spojíte příjemné s užitečným. Možná jste odkládali nějaký výlet a dostanete se na něj právě teď. Věci související s prací nebo úřady budou mít v tomto období zelenou. Pokud si tedy chcete vyřizovat cokoli v bance nebo na podobných místech, můžete se do toho směle pustit.

Třetí dekáda vychází naprosto kouzelně. Láska bude kvést, sklidíte, co jste zaseli. Můžete něco předělávat, budovat, možná budete chtít něco nového pořídit. Na všechny tyto věci bude koncem září ten správný čas.

Kouzlo pro Býky na září

Alespoň jedenkrát v roce je dobré ochutnat úplně nové jídlo. Zkuste to třeba v září. Můžete přitom vyzkoušet kouzlo, které ale funguje pouze jedenkrát v roce. Na místě, kde jste ještě nikdy nebyli, snězte něco, co jste ještě nikdy nejedli. A myslete během ochutnávání na to, co si přejete. Důležité je sousta pořádně rozžvýkat a spolknout.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)