Ryby – Měsíční horoskop (září 2023)

Ryby září

Začátkem měsíce budete hodně řešit zamilovaného partnera, který k vám bude mít velmi majetnické sklony a bude vám dávat najevo obrovskou zamilovanost. Následně vám přinese finanční jistoty, což vám udělá velkou radost. Mohou se objevit nějaké ztráty spojené s úřady a tím se vše uzavře. Další muž vás koncem září pozve na dovolenou, ale pozor, může to vyvolat žárlivost. A třetí muž vás může úplně v závěru měsíce manipulovat, abyste se rozhodli v jeho prospěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Svět je jedna velká krásná píseň.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Nejspíš váš bývalý partner na začátku měsíce přijde s tím, že se změnil a že bez vás nemůže žít. Bude vám psát zprávy plné beznaděje a toho, že o vás bude bojovat. Vy však budete řešit jiné věci, navíc se objeví úplně jiný muž, který k vám bude mít majetnické sklony, ale přinese vám i jistoty. A tak se konečně zamilujete a koncem měsíce budete jak na krásném zamilovaném obláčku plném naděje.

Práce

Čekají vás přesuny nebo stěhování a s něčím se rozloučíte. Když se jedny dveře zavřou, tak se jiné otevřou a vás čekají nové začátky. Jen si dejte pozor na hádky. Následně můžete odpočívat, a to přinese změnu týkající se beznaděje. Vše se urychlí a překonáte překážky a stabilizujete se. Koncem září vás čeká splněný sen plný sklizně a pohody a na konci měsíce přijdou nové začátky a hojnost všeho.

Peníze

Z peněz budete mít na začátku měsíce radost a tím uzavřete svoji minulost, a dokonce se vám podaří peníze rozmnožit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel. Modrá.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také