Velká věštba na září pro Ryby: Po drobné mrzutosti si užijete krásné období

RYBY - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Ryby v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám domů přitáhne harmonii a hojnost? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází karta Pětka mečů. Ta říká, že si někdy můžete myslet, že je život těžký a věci nejdou tak, jak byste chtěli. Někdy jsou to strachy ze starých vzorců, můžete se něčeho obávat. Je to ale jen ve vaší hlavě. Dohromady by se vám nemělo nic dít. Když někdo bude kritizovat vaši práci, váš styl, váš vzhled, neřešte to. Vždy je to problém toho druhého.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem září se může objevit menší mrzutost týkající se dětí. Bude ale opravdu jen drobná a rychle se vyřeší. Pak už byste měli řešit příjemnější záležitosti. Hlídejte si v tomto období jen své zdraví, myslete na sebe, odpočívejte. Únava by vás mohla docela doběhnout.

Druhá dekáda vypadá velmi krásně. Dopřejete si nějakou radost, možná budete mít příležitost trávit čas s někým, na kom vám záleží. Pro zamilované to bude nejkrásnější období. Karty, které na toto období vyšly, kdysi ukazovaly svatby nebo zásnuby. Možná se dostanete mezi lidi, kteří prožívají takové šťastné životní období, a třeba se to bude týkat i vás. Každopádně byste si měli konečně začít užívat života. Přijdou skvělé informace, které vám dodají sílu, elán, radost. Takže jen překonejte první dekádu a září se pak už rozeběhne krásně samo.

Kouzlo pro Ryby na září

Kdybyste měli možnost sehnat nějaké obiloviny v klasu, udělejte si z nich kytici a dejte ji na stůl nebo na nějaké hezké místo. Bude vám přitahovat harmonii, radost a hlavně hojnost.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)