Panna – Měsíční horoskop (září 2023)

Panna září

Pokud nemáte partnera, tak hned na začátku měsíce nějakého potkáte a vše se bude vyvíjet hodně rychle, protože se váš vztah během září bude posouvat. Pokud partnera máte, tak se bude snažit váš vztah posunout do větší lásky a do nových začátků. Následně vás čeká odhalení nějakého tajemství, které se týká především vás. Díky tomu se něco vyřeší a vy se uklidníte. Koncem měsíce zažijete pocit beznaděje spojené s minulostí a s nějakým rozhodnutím. Bude se to týkat lásky. Na konci měsíce ztratíte naději a přijdou deprese, vše bude iluze.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Nechávám se unášet proudem osudu.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Na začátku měsíce se budete cítit hodně osamoceně, ale nakonec se vše změní a přijdou jistoty a nové začátky, bude to pro vás velká změna. Pokud si nechcete pořídit rodinu, tak si koncem měsíce dejte pozor, hrozí totiž těhotenství. Každopádně váš vztah bude plný plodnosti a vášnivého sexu. Na konci měsíce můžete s partnerem cestovat.

Práce

Zamilujete se do své práce a bude vás to na začátku měsíce opravdu bavit, přijde i vášeň a vy budete plni očekávání. Dokončíte vše, co jste měli rozděláno, a tím se uzavře vše, co se mělo uzavřít. Koncem měsíce vás čekají pracovní setkání plná radosti a lásky.

Peníze

Dejte si tento měsíc pozor, abyste neztratili peníze nebo aby vám je někdo neukradl.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Uzdravení. Vojenská zelená.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také